esmaspäev, 14. aprill 2008

Rocky Balboa & Dreamfall

Kaubamajast ostsin veel Rocky Balboa (69.-), mida pole siiani näinud. Film on juba tükk aega endal plaadil olnud. Plaanis oli enne viimast kõik varasemad järjest ära vaadata, aga võib-olla ei viitsi oodata ja vaatan viimase kohe ära. Rocky järjed on nagu nad on. Igatahes CineMassacre on kuulutanud aprilli Rocky kuuks ja teeb kõikidest filmidest reviewd ning toob avalikkuse ette oma lühidokumentaali Rocky Jumped a Park Bench. Rocky eriväljaandest kirjutasin varem siin.

Lisaks otsustasin hulludelt päevadelt osta oma esimese originaal arvutimängu Dreamfall (95.-), mille olen juba varem läbi mänginud, aga mille riiulil hoidmine annab hea tunde. Dreamfall on oma loomult rohkem hea raamat või film, mitte mäng. Samamoodi tahaks selle norralasest mängutegija vanemat The Longest Journey't kuskilt hankida. Parim ja pikim seiklusmäng ever, mida olen vist 3 korda läbi mänginud, kuid mängiksin ikka ja jälle uuesti. Tegin igaks juhuks ka uue sildi mängud, sest mine tea äkki hakkan tulevikus ka mängudest rääkima. Kuigi pole ammu ühtegi mängu lõpuni mänginud. Sam & Max esimene hooaeg on hetkel pooleli.

4 kommentaari:

  1. ma teen praegu the longest journeyt. aga see paneb mind ainult dreamfalli järele igatsema :( (tegin dreamfalli esimesena läbi)

    VastaKustuta
  2. Oled ka seiklusmängude huviline? :)

    VastaKustuta