pühapäev, 13. aprill 2008

[Rec]

[Rec] (2007) on õudne film ja punkt. Trash soovitas kõigepealt, hiljem veel paar blogijat. Hispaania õudukas nagu oli The Orphanage. Orbudekodu ei jõua aga õuduses ligilähedalegi. Kasutatud jällegi käsikaamerat nagu viimati Cloverfield's ja vanemas Blair Witch Project's, mis toob sellise reaalsuse elemendi sisse nagu oleks vaataja ise sündmuste keskel.

Naisreporter koos oma kaameramehega teevad saadet tuletõrjujatest ning järgnevad neile ühele häirekutsungile. Majas selgub, et üks vanadaam on haige (hulluks läinud) ja ülejäänud elanikud on turvalisuse huvides alla kogunenud. Majas on mingit sorti viirus lahti, mis muudab nakatanud inimesed agressiivseks. Alates sellest hetkest, kui meeskond naist vaatama läheb, hakkab õudus pihta ja ei lõppe enne kui film läbi. Hea lühike ka 1,15 tundi.

Vaatasin filmi u. kell 3 öösel, üksi, pimedas toas, kõrvaklappidega. Kusjuures ma ei ehmatanud kordagi tugevalt, kuid süda puperdas pidevalt. Sisestasin endale, et see on kõigest film. :P Pärast eriti jubedust tekitavat lõppu jäin mõtlema, kas tasub ikka magama jääda. Õnneks tuli magus uni ja õudusunenägusid ei näinud. Muide Paranoiadisco leidis, et filmile tehakse juba Hollywoodi remake! Eriti kiired poisid. Nimeks Quarantine, mis ilmub oktoobris minu sünnipäeva paiku. [Rec] soovitan kindlasti, et oma närve testida.
8/10

5 kommentaari:

  1. Ma ei teagi kui horrori sõber sa oled aga need viimase aja minu poolt hinnatud õudukad olid kõik üpris head ja julgen soovitada küll.

    VastaKustuta
  2. Veel õudukatel peatudes, vaatasin CineMassacre oktoobrikuist õudukafilmidele keskendunud reviewsid: http://cinemassacre.com/Movies/Monster_Madness.html
    Panin päris mitmed kõrva taha sealt.

    VastaKustuta
  3. neid prantsuse omi ja paari horrorfesti asja.

    VastaKustuta
  4. Panin juba varem kõrva taha À l'intérieur (Inside) http://www.imdb.com/title/tt0856288/
    Üritan ka teisi hankida millalgi. Hetkel paljud teised filmid ootavad vaatamist.

    VastaKustuta