esmaspäev, 14. aprill 2008

Queen + Paul Rodgers - Return of the Champions


Kui ma mõnel harval nädalavahetusel koju juhtun minema, siis sõidan kesklinnast bussiga Järvele, et sealt Liiva peatuses rongile minna. Säästan nii iga kord 3.- kui läheksin Balti jaamast peale. Kui väga kiire pole, siis teen tavaliselt rongi oodates aega parajaks Järve Selveri filmi- ja muusikaosakonnas. Selveris ma muidu igapäevaliselt ei käi. Seekord nägin ammu soovitud Return of the Champions duubelplaati, mis maksis kõigest 139.-

Samanimeline DVD on mul siiani ostmata, mida poodides alla 300.- pole näinud. Olen täielik rahasäästu maniakk. Keskmine albumi hind exceli andmetel on mul 166.- (jah mul on exceli tabel kõikidest ostetud plaatidest). Kallimalt ostan ainult erandjuhtumitel nagu viimati Moby uus. Mul on kannatust oodata isegi aastaid enne kui mu lemmikplaadid odavamaks lähevad. Vanasti tuulasin väga palju poode läbi. Viimasel ajal olen muutunud mugavaks ja tellin netist. Nii ongi tore mõnikord lihtsalt poodi sattudes midagi meeldivalt odavalt leida.

Queen'i pole korralikult juba mõni aasta kuulanud. Huvitaval kombel ma viimasel ajal blogis ainult neist rääkinud olengi. Põhjuseks, et kontsert ja uus plaat on tulekul. 2005 aasta laivi käisin Stockholmis vaatamas. Neid lugusid kuulates tuli jällegi kõik meelde. Tahan väga DVD'd koos pildiga näha. Tuleb see raha ikka enne uut kontserti ohverdada. Plaadist täpsemalt rääkima ei hakka. Keegi ei loeks seda anyway, kui siis ainult Raul. :)

Edit: DVD ostetud!
http://filmsmusic.blogspot.com/2008/12/viimati-lisandunud-dvdd.html

2 kommentaari:

  1. Et siis Return of the Champions'ist kirjutad siis, kui oled DVD ostnud. Mina muidugi loeksin :).

    Queen + Paul Rodgersi uue stuudioalbumi ostad ju kohe kalli hinnaga ära?! See album on kindlasti minu elu üks oodatuimaid.

    VastaKustuta
  2. Just nii, ostan. Need on need erandjuhtumid, kui ei malda kaua oodata.

    VastaKustuta