teisipäev, 1. aprill 2008

Moby - Last Night


Täna, 1. aprillil ilmus ametlikult Moby - Last Night, mille kohe ka ära ostsin. Kaubamajja olevat see lausa paar päeva tagasi müügile tulnud. Laseringi pidi hiljem tulema. Kauaoodatud, kuid kas ka kaunikene? Enam-vähem. Asi on tegelikult selles, et ma olin tänaseks albumi samplerit kuulanud last.fm andmetel 47 korda, mis teeb sellest mu TOP3 loo. Lisaks vaatasin videosid Alice ja Disco Lies mitmeid kordi. Mis on kõige lahedam, et Moby pani 28. märtsil KÕIK uue albumi 14 lugu MySpace ülesse! See on midagi uut. Neid kuulasin enne plaadi ostmist samuti mitmeid kordi läbi, et plaat polnud mulle enam nii värske. Hetkel kirjutades mängib plaat vist kolmandat korda järjest.

Kõik lood mulle imelikul kombel ei meeldigi. 257.zero on üks kehvematest. Mitte halb, aga pole midagi erilist ja tahaks Next vajutada. Kõige rohkem meeldivad Ooh Yeah, I Love to Move in Here, Everyday It's 1989, Live for Tomorrow, Alice, Disco Lies, The Stars. Tõeline üllataja oli mõnus relax lugu Mothers of the Night, mille sarnaseid on Moby igal plaadil ja mulle väga meeldivad. Album ei olegi üldse nii tantsulik, kui võis arvata. Paar lugu on väga rahulikud: Degenerates, Last Night. Mõni lugu nagu Hyenas on hetkel veel lahtine, kuid olen kindel, et hakkab meeldima. Peale viimast lugu Last Night on veel üks rahulik Hidden Track, pealkiri peaks olema Lucy Vida. Võiksin vist igast loost pikalt rääkida, aga säästan ennast ja lugejaid.

Moby eelmise albumi Hotel (Limited Edition) puhul tegin eeltellimise. Tahtsin alguses Last Night samuti ette tellida, kuid ei saanud seekord Helitroobist sotti. Seal oli EMI väljalase, et jätsin katki. Moby on ikka Mute alt. Vaatasin huvi pärast Amazonist, et plaati müüakse seal $9,99, mis teeb ainult 100.- Poes välja käidud raha eest oleksin peaaegu 3 plaati saanud tellida. Aga Moby puhul ma raha ei loe. Ma jään Last Night B-side ootama, sest iga plaadiga on tal lisalugudega plaat ilmunud. Täitsa võimalik, et tuleb mingi remix album Last Night lugudest. Kas keegi julgeb tunnistada, et on suurem Moby fanatt kui mina? :)

Veidi offtopic. Käisin plaati ostmas pärast Algebra kontrolltööd, mis arvatavasti täiesti metsa läks. Ei pannud pärast ostmist tähele, et tšekkide hulgas oli kupong Noortebänd 2008 finaalile Rock Cafes. Sinna peale tuli nimi ja tel. number kirjutada ning poes olevasse postkasti panna, mille hulgast tasuta pääsmed loositakse. Seda avastasin täpselt siis, kui olin juba trollis ja järgmisesse loengusse kiirustasin. Läksin pärast siis tagasi ja panin oma "õnnepileti" postkasti. Ma tahtsin niigi sinna üritusele neljapäeval minna, et oleks lahe, kui tasuta saaksin.

2 kommentaari:

  1. Offtopic: võitsingi priipääsme. Thanks, Moby!

    VastaKustuta
  2. Täpsustuseks: enam ei saa MySpaces kõiki albumi lugusid kuulata. Alice, The Stars ja samper on alles.

    VastaKustuta