kolmapäev, 16. jaanuar 2008

Uued CD'd

Aasta esimene tellimus siis as follows:
Faith No More
- Album of the Year,
Led Zeppelin
- IV,
Moby
- I Like to Score.
Minu jaoks küll uued, aga muidu on need albumid juba päris vanad. Tellisin siingi lingitud ühest mu lemmikkohast Eestis CDMarket'st. Nii kui seal endale sobivaid albumeid odavalt näen kohe ka tellimuse vormistan. Koos postikuluga tuli ühe plaadi keskmiseks hinnaks 120.- Odavam kui poodides.

Plaatide vanusest niipalju, et hea kokkusattumuse tahtel Faith No More ja Moby plaadid ilmusid mõlemad 1997. aastal. Led Zeppelin - IV 1971. aastal ja on nende üks edukaim kõigist albumitest. Sisaldab hitte Black Dog, Rock and Roll, Stairway to Heaven, kuid need pole kaugeltki ainsad head lood. See ongi hetkel mu ainus Zeppelin plaat. Eelmisel aastal ilmus neil kogumik Mothership, mille üks sõber ostis. Kuigi oli kena pakk videodega jne, aga ise püüan vältida kogumikke.



Faith No More album on väga hea pealkirjaga, kuid irooniliselt bändile endale see album ei meeldinud. Üle kõige meeldivad sealt lood Stripsearch, Last Cup of Sorrow, Ashes to Ashes. Samuti hetkel ainus nende album minu kogus. Moby'lt on nüüd peaaegu kõik olemas va. kõige esimene Everything Is Wrong (1995) ja veel mõned haruldasemad väljalasked. Sellel aastal ostan kindlasti uue Last Night. I Like to Score peal on lood, mida on kasutatud filmides või TV sarjades. Ma ei saa ikka üle ega ümber, kui hea on tal Joy Division kaver New Dawn Fades, mis kõlas filmis Heat. Alles plaadi pealt panin tähele, et selle albumi täispikk nimi on I Like to Score - Music From Films Vol. 1. See annab ju lootust, et kunagi ilmub ka Vol. 2. Näiteks üks lugu Evening Rain, mida tema tavalistel plaatidel pole ja oli Daredevil soundtrackil. Väga hea lugu, film oli kahjuks bs.

Link minu tervele CD kogule. Korra mainisin, et eelmine aasta ostsin palju filmide DVD'sid, kuid muusikat ostsin samuti suurtemates kogustes, nimelt 28.

3 kommentaari:

  1. The Number 23 filmist ei saa ikka veel üle ega ümber. See CD list oli minu kõige esimene postitus ja 23. juulil!
    Ütlesin, et ostsin 28 albumit. Peaaegu 23 hehe. Või oot, 4 neist olid Red Hot Chili Peppers singlid, mis pole päris albumid ehk see teeb 24. Üks neist oli veel Red Hot Chili Peppers - Stadium Arcadium Special Edition selline suur karp, mis on rohkem fänni ese. Oh no 23 albumit!

    VastaKustuta
  2. Ma olen täiesti loobunud muusika ostmisest ja kuulamisest. Mida vaja, saab sõpradelt laenaTA. Tegelikult peaks varsti loobuma ka DVD-de ostmisest.

    VastaKustuta
  3. Raha säästaks kõvasti, aga ma olen sõltuvuses mis parata. Unless...anonüümsed needsamused.

    VastaKustuta