esmaspäev, 14. jaanuar 2008

Lucky You

Lucky You (2007) on lihtsalt öeldes film pokkerist. Eric Bana mängib peategelast, kes on täiskohaga pokkerimängija Las Vegases. Pokkerist vabal ajal kohtub ta oma elu armastusega Drew Barrymore'ga. Hiljem hakkab ta pokkeris maid jagama oma isaga, keda mängib Robert Duvall.

Olen ise nüüd mõned kuud vaikselt online pokkerit tagunud, millest olen juba pool hasartis. Mängin mängurahaga loomulikult. Teine asi oleks mängida päris laua taga suurte summadega. Minu närv vist sellele vastu ei peaks, kui peaksin mängima World turniiril nagu filmis. Aga sellele vaatamata oli põnev jälgida, sest jagan mängu ja vastaseid enda arvates juba päris hästi. Filmis oli peaaegu kõik situatsioonid ära kajastatud, aga ma oleksin tahtnud näha veel viiki, mida tuleb ikka ette. Näiteks mõlemal mängijal on straight sama kaardiga ning raha läheb jagamisele.


Armastuse teema oli mõneti ebavajalik, sest erilist keemiat Bana & Barrymore vahel polnud. Küll aga Bana ja Duvall poja ja isana, tõid filmi head draamat. Pokkeri turniiri lõpp oli päris hea. Kõik eelnevad mängud enne finaali samuti hästi jälgitavad. Bana karakter pidi nimelt finaaliks ühe summa kokku saama ja üritas seda igatepidi. Võttis vastu nt. kihlveo, et teeb 3 tunniga golfiraja läbi kindla löökide arvuga ning enne mängimist pidi sinna kohale jooksma jne. Filmi alguses rääkis ta hästi augu pähe ühele pandimaja müüjale - sündinud panustaja võiks selle peale öelda. Mõned päevad tagasi oli just Rounders telekast, aga ei näinud. Kunagi vaatan ka selle ära. Lucky You oli jälgitav, aga samas midagi erilist polnud. 5/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar