neljapäev, 24. jaanuar 2008

Rush Hour 3

Rush Hour 3 (2007) puhul ei oskagi nagu millestki kirjutada. Kui kaks eelmist on nähtud, siis võib ette kujutada millega tegemist. Ainult kolmas on palju ideedevaesem, kordi vähem naljakam ja lihtsalt igav.

Seekord müttavad Jackie Chan ja Chris Tucker Pariisis. Päris tervet maailma nad päästma ei pea, aga teate küll selliste filmide plot'e. Tähtsale isikule tehakse atendaat. Tähtsa isiku ihukaitsja on juhuslikult Jackie Chan tegelane Lee, kes vaenlast kohe taga hakkab ajama. Pätt pääseb, esialgu. Edasi uurides jõuavad vaprad peategelased varsti põhimeheni. Vahepeal saame natukene naerda Tucker'i naljade üle, mida oli kahjuks vähe. Üks parim koht eelmises filmis oli dialoog, kui Carter küsis: Who died, Lee? Lee vastas: You! Edasi: Detective Yu? - Not Yu, you! - Who? - You! - Who? Lee vihaselt: Do you understand the words that are coming out of my mouth? Carter: Nobody don't understand the words that are comin' out of your mouth.


Samal põhimõttel oli ka kolmandas filmis üks dialoog. Kordas küll sarnast teemat, aga pean seda siiski naljakamaks osaks terves filmis. Anyway, on jälle head madinat ja muud actionit, aga kokkuvõtvalt palju igavam, kui eelmised Tipptunnid. Kiirelt sai läbi õnneks. Lõpus on apsud nagu tavaliselt, mis on palju naljakamad, kui film ise. 4/10

Naised siin, naised seal, naised iga nurga peal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar