neljapäev, 10. jaanuar 2008

The Heartbreak Kid

Jätkub kahjuks halbade komöödiate rada. The Heartbreak Kid (2007) ehk Eestis tuntud pealkirjaga Mesinädalad kahe naisega. Tegijateks ometigi Farrelly vennad, kelle eelmised filmid on mulle väga hästi istunud. See on neilt nüüd täielik ebaõnnestumine. Film polnud üldse naljakas. Ei valetan, üks koht mis oli ka treileris, kui Ben Stiller muusikute peale vihastab. Ning lõpp oli väga hea.

Aga kokkuvõtvalt 1:50 tunni pikkuse komöödia kohta oli liiga vähe nalja ja liiga palju bs'i. Malin Akerman on kena, kuid ta sai poole filmi pealt päikesepõletuse ja muutus punaseks nagu vähk. Mingi teema on viimasel ajal seksiga komöödiates. Täpselt nagu Good Luck Chuck's vanainimeste asjaga tagasi ei hoitud. Rinnad välkusid, lisaks dirty talk: Jackhammer me, Eddie! Fuck me like a black guy, Eddie! Kas ma olen ainus, kes tunneb kerget hämmeldust neis kohtades. Pole naljakas ja pole seksikas, mis see on siis. Võrdluseks naljakamad seksistseenid eelmisel aastal olid Superbad's.


Ma ei teagi, mille eest punkte anda. Ikkagi väga hea lõpp oli. Oleks terve film nii nutikalt kirjutatud oleks väga hea asja saanud. 3/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar