laupäev, 17. november 2007

Moby uus album Last Night


Moby kuues stuudioalbum Last Night ilmub 10. märtsil 2008. Moby salvestas albumi oma kodustuudios Manhattanil NY's (nagu varemgi) ja sisaldab mitmeid külalisvokaale.
Jään ootama.

moby on 'last night':


"it's a lot more dance oriented and electronic than my last few albums, probably as a result of all of the dj'ing i've been doing lately. and it has some interesting guest vocalists. my favorite guest is the rapper on 'i love to move in here'. his name is grandmaster caz, and he was one of the writers of 'rappers delight'. he's been rapping since 1975, and i'm really happy to have him on the record."



http://www.moby.com/news/2007-11-16/new_album_last_night.html

4 kommentaari:

  1. Mulle Moby meeldis hetkeni mil ta ütles plastiliinanimatsioonisarja "Celebrity death match" kohta, et see on liiga vägivaldne ja avaldas imestust, et inimesed seda üldse vaatavad, Pussy!!

    ja hiljem siis veel see oma hardcore punk rock mineviku kohta valetamine. Täitsa häbi kohe.

    VastaKustuta
  2. oot Stop, keegi ei räägi Moby'st halvasti :)
    Trash soovitan kindlasti plaati Animal Rights (1996) kuulata, kui pole kuulanud. Seal ta teeb punki nii et vähe pole! Animal Rights meeldib talle endalegi kõige rohkem. Ja punki/rocki tegi ta juba nooruses... Kuulas ise Joy Divisionit ja taolisi asju.
    Tema eluviiside ja mõtteavalduste koha pealt on kuidas kellelegi. Mind absoluutselt ei häiri, vastupidi isegi. Ilma nendeta polekski ta Moby. one-of-a-kind

    VastaKustuta
  3. Ma pidasin silmas juhtumit kui Moby luiskas end legendaarse lääneranniku HC pundi Flipper liikmeks. Bändimeestest ei mäletanud mingit Mobyt aga keegi. Hale.

    VastaKustuta