esmaspäev, 8. oktoober 2007

Black Sheep

Olen vist üks viimaseid filmiblogijaid, kes kirjutab Black Sheep (2006) kohta. Vähemalt kolmest minu lehelt lingitud blogist lugesin juba mõnda aega tagasi kokkuvõtteid selle Uus-Meremaa omamoodi õuduka kohta.

Ja omamoodi tükk see tõesti oli. Sisu pole mõtet ette ära rääkida. Kusjuures filmis polnudki õieti teist, aga kokkuvõtvalt geneetiliselt muudetud lambad hakkavad inimesi jahtima. Veri ja kõik muu gore on igaljuhul garanteeritud. Kohati on mõnusat huumorit (nt. tüdruk nimega Experience). Film äratas muidu tähelepanu just selles suhtes, et efektide eest vastutas LOTR triloogia efektide taga olev Weta Workshops. Rääkides LOTR'st ja Weta'st, siis Black Sheep meenutas mitme koha pealt just Peter Jackson'i kunagist Bad Taste (1987).

Black Sheep efektid, kostüümid, grimm ja muu oli tasemel. Aga nad oleksid võinud oma jaburuse latti veel kõrgemale lükata. Tihti hakkas lihtsalt igav ja ootasin juba lõppu. Kuid korra võib vabalt ära vaadata. Ainulaadne võimalus vaadata, kuidas muidu nunnud (ja rumalad) lambad vastu hakkavad ja seda suhteliselt koomiliselt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar