teisipäev, 2. oktoober 2007

Ocean's Thirteen

Ocean's Thirteen (2007) oleksin saanud suve alguses tasuta kinos vaadata, aga kahjuks ei kasutanud võimalust ära. Sellest tingituna kodus vaadatuna ei avaldanud eriti muljet. Eks alati oleneb meeleolust ja muudest teguritest, aga vähemalt seekord tundus film mõttetu.

Kui ma hästi mäletan, siis kõigepealt nägin omal ajal Ocean's Eleven (2001), siis Ocean's Twelve (2004). Loogiline ka, kuigi mõnikord on järjefilmidega vastupidi läinud. Ocean's filmides sellest midagi ei sõltu, sest kõik on erinevad filmid. Ühendab neid ainult sama meeskond. 11 ja 12 tundusid kusjuures paremad, sest ma ei tea 13 kuidagi kordas kõike. Kuigi filmil oli täiesti uus sisu ehk pettus, kuid tegevus oli ikkagi kasiinos. Ning samade staaride nägemine polnud enam uudne. Ainsana saab kiita muidugi Al Pacino't. Tema stseene ootasin kõige rohkem ja nii kui ta kaadris oli, kohe ka stseeni "varastas". Aga üldiselt oli Ocean's 13 igav film. Liiga pikk pealekauba. Uuesti vaatama kuidagi ei kutsu. Esimest kahte isegi võiksin uuesti vaadata. Nendest ei mäleta suurt midagi, aga halbu mälestusi nendega seoses pole.

Või veel parem vaadata uuesti õnnestunud pettuse filme nt. Matchstick Men (2003) või Confidence (2003), mis oli ka täiesti vaimukas. Või üks teema filmis oli kättemaks, millest Lucky Number Slevin (2006) tegi hoopis huvitavama filmi. Või nt. otsida üles originaal Ocean's Eleven (1960), mida polegi näinud.

2 kommentaari:

  1. ei tea kes nii kaugelt küll loeb komme,

    ent oceans eleven 1960 aasta versiooni ei soovita, tegu on TÄIESTI keskpärase filmiga, ei ole seal säravaid tegelasi ega väga löövat sisu nor välimust.
    uued on 100% paremad, kahju aind et neid nõnna palju järgi on vorbitud mis kahtlemata esimese remake ilule veidi varju heidab

    VastaKustuta