pühapäev, 26. aprill 2009

Küsitlus: Mitu DVD'd sul on?

Nädal aega püsib üleval küsitlus: Mitu originaal DVD'd (filmid, seriaalid, kontserdid jne) sul on? Kes pole varem oma üüratutele DVD riiulitele rahvaloendust teinud, siis nüüd on hea võimalus. Box'd, kus on sees mitu filmi, on soovitav lugeda eraldi. Mul oli näiteks selline olukord Leone dollaritriloogiaga. Kokku sain siis 53 erinevat filmi ja kontserdit (1 mäng ka). Mu imepisikest kogu võib näha siit.

Enda viimane ost oli The Dark Knight kaheplaadine, millel vaatasin esimese asjana lisad läbi. Sealt sai nt. targemaks mis nipiga keerati rekka tagurpidi või selgus üllatuslikult, et ühes tunneli tagaajamise stseenis kasutati mudelautosid, kui Tumbler sõitis teisele masinale esirataste alla. Huvitav oli näha haigla õhkulaskmist, kus Heath päriselt plahvatuse ees kakerdas. Kuna neil polnud teist maja varuks võtta, siis pidi kõik esimese korraga õnnestuma. Selleks harjutas Heath majast väljatulekut 15 korda või midagi sinna kanti. Lisasid oleks võinud rohkem olla. DVD papist ümbris käib muide jube raskelt ära...

Anywho, kõik nüüd oma tibusid üle lugema!

16 kommentaari:

  1. Kommentaarides võib muuhulgas avaldada oma väärtuslikuma DVD (kas rahaliselt või lihtsalt kõige armsam).

    Varem olid nendeks LotR Special Extended Edition'd, mille müüsin eelmine sügis maha. Paari aasta pärast hakkan jahti pidama Blu-ray reliisidele.
    Praegu on rahaliselt kalleim Leone Box, mis on ühtlasi ilusaima disainiga. Kingitud "Ohtlik Avastus" (pühendusega) on hindamatu. Kõik muusika DVD'd on ka väga nummid.

    VastaKustuta
  2. Oleks üks DVD veel, siis saaks panna 301-400. Eniveis, ei tea milline see kõige kallim on. Meelepärane on Godfatheri Coppola Restoration, kuid häid on veelgi. Täitsa kenake kogu imo.

    VastaKustuta
  3. Hmmmm. keeruline ettevõtmine...

    Kuhu alla lähevad telesarjad? Kas iga osa eraldi, iga hooaeg eraldi, või kõik ühena..?

    Sain aru, et karbid, kus mitu filmi sees (Alieni kvadrioloogia, Tremorsite ründepakk jne), et seal läheb iga film eraldi?

    VastaKustuta
  4. Üks seriaali hooaeg läheb ikka ühena. Tulnukad jt aga eraldi.

    VastaKustuta
  5. Endal jääb DVD kogu vahemikku 101-150. Sealhulgas ka paar kontsert DVD`d.
    Kõige kallimaks ja armsamaks pean ikkagi LotR`i kolme pikendatud pappkarbi versiooni. Arvatvasti pean kalliks ka Dark Knight`i pappkarbi versiooni.

    VastaKustuta
  6. Üle 300 midagi on... nii palju olen üritanud eriväljaandeid osta kui võimalik.

    VastaKustuta
  7. Kui kogumike filmid eraldi lähevad, siis on neid üle 400, täpset arvu hetkel ei teagi. Tagantjärele vaadates on nende hulgas liiga palju suvaliselt ostetud filme (mitmed 25-kroonised), mida tegelikult kogusse kuuluvaks ei tahakski lugeda. Väga rahul olen nendega: Babylon 5 täielik kogu, Star Treki filmide 2-plaadiliste väljalasete kogumik, kaks Hitchcocki box-seti ja Benny Hilli täielik kogu.

    VastaKustuta
  8. DVD-st on muidugi kõige kallimad LOTR-id ja TDK, aga tähtsat kohta omab ka Meister ja Margarita (2005) ning sarjadest kindlasti Firefly ja Brigaad. Omal ajal sai palju telekast videole lindistatud ning isegi paar videot ostetud enne kui DVD ajastu peale tuli. Sealt loen kõige kallimateks ostudeks arvatavasti Tarkovski 3 filmi, mille tähtsust ma enne ei mõistnud kui isa ütles, et vaata ära saad targemaks ja saingi.

    VastaKustuta
  9. Eksisin, ikka 5 Tarkovski filmi. Peegel, Ohverdus, Solaris, Stalker ja Andrei Rubljov.

    VastaKustuta
  10. Hm, minu minu hääl kuulus sinna
    101-150, aga õige pea saab see tegelikult ületatud. Kõige väärtuslikumaks pean "The Godfather: DVD Special Collection"

    VastaKustuta
  11. 112 peaks olema, sh. ühe karbi sees olevad kolm "Black Books" hooaega/plaati. Üks kontsertsalvestus on ka DVD peal, see on sisse arvestamata.

    Rahaliselt kõige kallim on vist "Un Buda". Hetkel vaatamata, seega sisuliselt ei oska veel väärtust hinnata.

    Olulisimad on Almodovari filmid, Black Books ja mõned Argentina omad (Campanella ja Sorini omad).

    VastaKustuta
  12. Filme on 400-500 vahel, täpselt lugeda ei viitsinud :)

    Kõige armsamad filmid enda kollektsioonist on Criterioni poolt väljalastud Jean-Pierre Melville filmid Le Samourai ja Le Cercle Rouge.

    VastaKustuta
  13. Umbes kolm ja poolsada originaal-DVD-d.

    Täpselt ei lugenud, aga 320 sain täis... võib olla ka rohkem kui 350, aga kindlasti vähem kui 400...

    20–30 on sellest muusika ja paarkümmend on kõikvõimalikud telesarjade hooajad...

    VastaKustuta
  14. Ahjaaa, mis on kõige kallim/armsam..?

    Ilmselt mingid telesarjad: Buffy täiskollektsioon, Firefly ja loomulikult Tremors Attack Pack :)

    VastaKustuta
  15. Müüsin rahanappuse tõttu oma dollaritriloogia maha, et nüüd on ainult 49 DVD'd...

    VastaKustuta