laupäev, 4. aprill 2009

My Bloody Valentine 3D

Nagu mitmel korral olen maininud oli huvi My Bloody Valentine (2009) vastu puhtalt 3D aspekti tõttu, sest animatsioonid või kontsert läbi 3D-prillide on üks asi, aga slasheril oli kõva meelelahutuse potentsiaal täitsa olemas ning mu lootusi ei petetud. Film ise on loomulikult juustune ja ilma 3D-ta langeks hinne märgatavalt, kuigi mitmeid pööraseid mõrvu või nt. paljuräägitud alasti chicki saaks edukalt "nautida" ka tavaversioonis ilma midagi kaotamata.

Sisu polnud muidu kõikse hullem ja ma lausa huviga nuputasin, kes see ennast kaevurimaski taga siis varjab. Peaaegu lõpuni kahtlustasin ühte tüüpi, mis osutus siiski valeks, kuigi vastus on tegelikult nii obvious. Lõpus ajas mul üks asi harja punaseks: miks tüdruk kohe ei tulistanud, vaid vahtis niisama pealt, kuidas nad kahekesi kaklesid!?


Mõrvad ruulisid, naersin iga kord kõvasti, kui kirkaga läbi silma, lõua või mille iganes virutati. 3D-d kasutati kõikmõeldaval moel ära nt. lendav kirka või sihtiv püssitoru. Ühe kuuli teekonda näitas aegluubis u. nii nagu Wanted's ja sel hetkel mõtlesin, kui awesome oleks Wanted 3D-s olnud! 3D seks polnud midagi erilist, sest a) kaamera näitas põhiliselt igavaid üldplaane ja b) seksijaks oli vist filmi koledaim tädi.
7/10

Lahe koht, kus püssitoru liikus aeglaselt paremalt vasakule
ja tekitas tunde, et sind ennast sihitakse.

Nii see 3D töötabki. Kaader on muide treilerist.

2 kommentaari:

  1. Jah õnneks polnud see mõni Apatow komöödia või Watchmen, kus oleks pidanud 3D peenist vaatama.

    VastaKustuta