neljapäev, 2. aprill 2009

Will Ferrell: You're Welcome America - A Final Night with George W Bush

Viimane nn. arvustus oli filmist W. ja nüüd on järg Will Ferrell: You're Welcome America - A Final Night with George W Bush (2009) käes. See on 90 min. pikkune show, mida koomik etendas isegi mõnda aega Broadway'l. Tema kunagised lühisketchid Bush'st olid kuldaväärt, kuid ega seegi päris ajaraisk pole. Veidi lühem ja naljakam oleks ainult võinud olla.

Ferrell käis läbi terve Bushi karjääri ja kasutas mõnikord ekspresidendi päriselt öelduid lauseid, mille puhul süttis ekraanil tuli Actual Quote nagu näiteks: "The decision to remove Saddam Hussein was the right decision early in my presidency; it is the right decision at this point in my presidency; and it will forever be the right decision." Ainult Bush suudaks nii jaburaid asju välja mõelda (öelda), mis teebki asja tragikoomiliseks.


Mul ei mahtunud W. säästuarvustusse see seik, et Bush on ju teatavasti väga usklik inimene. Filmist selgus, et tähtsate kokkusaamiste lõpus ütles ta "Let us pray.", mida siis kõik kohalviibijad ka tegid - see oli üks paljudest naljadest, mida Ferrell laval järgi tegi. Üks jaburaim ja ühtlasi 100% tõsi lugu oli Maroko riigi pakutud 2000 ahvist, keda treeniti Iraagis miine otsima... Ma ei saanud lõpuks aru, kas nad saadeti sinna päriselt või jäi see ainult ideeks. See ahvide asi käis läbi ka W. filmist.

Veel mõned märksõnad parimatest paladest: western grip handjob, muff, Diego Luna, threesome.
6/10

Why are you the only one in this family with a Texas accent?
It makes no sense!

They don't call me "The Reading President" for nothing.


I always thought that threesome was three people + yourself...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar