pühapäev, 12. oktoober 2008

Huvitavamad filmiblogid


Nagu tellimise peale trükkiski ajakiri [digi] oktoobri numbris huvitavamad filmiblogid. Juuni numbris olid mäletatavasti kirjas Eesti huvitavaimad muusikablogid. Kas tänu minu palvele said ka filmiblogid tasuta reklaami? Iseenesest olen digi tellija, et oligi viimane aeg makstud raha eest reklaamitud saada :P

Halb uudis on see, et sellesse pisikesse lõiku mahtus ainult 5 filmiblogi, kuid huvitavaid filmiblogisid on meil ju... väga palju! Viska pilk kasvõi paremal menüüs olevale lingikogumikule FILMIBLOGID. Välja on jäetud muuhulgas Fletchu, Paranoiadisco, Xipe, Metsavana, Kalver, KazumiHarakiri, Raul jpt.

Sisse mahtus nt. Filmisilm, mille ise alles septembri lõpus leidsin ja tutvustamisel isegi sama teksti kasutasin. Liikuv pilt oli mul kogemata viidatud blogidest välja jäänud (nüüd parandatud), mida blogtree vahendusel ka alles hiljuti esmakordselt lugesin. Kaks ülejäänut filmiblogi ei vaja vist tutvustamist. Suure uhkustundega leidsin seekord ka oma käkerdise. Mis on ju naljakas, sest viimasel ajal olen kirjutanud rohkem muusikast ning harvemini kui kuuvarjutus... Eks nüüd sain vajaliku boosti, et tuleb ikka filme arvustama hakata.

Aga ilma pikema lobata sõna-sõnalt ümber trükitud (sealhulgas lingid ebavajaliku www'ga):

Huvitavamad filmiblogid

Trash-Can-Dance on Eesti üks parimaid ja elujõulisemaid filmiblogisid, mis värskeneb pea iga päev. Blogis kajastatakse filme kõikvõimalikest žanritest, alates õuduskomöödiatest kuni mõtlemapanevate dokumentaalfilmideni.
www.trash-can-dance.blogspot.com

Filmisilma sobib tutvustama kõige paremini tsitaat neilt endilt: "Seda blogi kasivad, peavad üleval ja täiendavad kaks filmihoolikust tüdrukut, kes ei ütle kunagi ära mõnest stiilsest "kostüümidraamast" James Mcavoy seltsis või Christian Bale'i musklis torsost."
www.filmikas.blogspot.com

Filmiblogi 13-street on suurema osa oma ruumist pühendanud õudusfilmide arvustamisele, aga pakub ka palju, sealhulgas telerist jooksvate seriaalide hooaegade ülevaateid.
www.13-street.blogspot.com

Liikuv pilt on žanri- ja väljalaskeaja piiranguteta filmiülevaateid lugejateni paiskav blogi.
www.liikuvpilt.blogspot.com

Filmidest ja muusikast on veebipäevik, mis räägib täpselt sellest, mida pealkiri lubab. Rõhku on pandud eelkõige hetkel kinos jooksvate filmide kajastamisele ja arvustamisele.
www.filmsmusic.blogspot.com



Mida blogide autorid kirjeldustest arvavad? :)
P.S. see alumine blog pilt on umbes-täpselt sama, mis asus ajakirjas samas kohas minu lingi all. Ülemine pilt on niisama esimene ettejuhtuv.

15 kommentaari:

  1. Enda oma ma ei peakski nii laiemaid masse huvitavaks, või mingiks eriliseks kirjanduslikuks saavutuseks, seega selle blogi puudumine on õigustatud.
    Fletchu, Paranoiadisco ja Xipe väljajätmine paneb aga küll nördima.
    Mitte ,et uustulnukad pahad oleksid aga vanad tuntud ässad võiksid ikka ka äramärgitud saada.

    VastaKustuta
  2. Xipe presidendiks!
    ehk siis top 5 võiks filmiblog sees olla küll.

    VastaKustuta
  3. Ei ole teist jumalat kui Trash ja Xipe on tema prohvet.

    VastaKustuta
  4. Eks ta paras üllatus oli, kui sõber ütles, et ei saa meist kuulmata isegi ajakirja lugeda. Tegu siiski verinoore blogiga ja teab, mis tegijad me vanade kalade hulgas oleme. Päeva tegi ilusaks küll, aga eks suure töö tegi ära siinsamas kirjutatud Filmisilma tutvustus, mis "tõi meid kapist välja". :)

    VastaKustuta
  5. Ohoh, milline tagasiside.

    Ma olen meelitatud.

    :D

    Püüan nüüd mitte väga palju punastada. Oleks halb stiil.

    VastaKustuta
  6. Lõin endale taaskord blogi, see on uues kuues, eks näeb, mis sellest saab...
    citizenforza.blogspot.com

    VastaKustuta
  7. Forza miks uus, kui oleksid võinud vana edukalt edasi kasutada? Või tahtsid lihtsalt uue nimega aadressi...
    Igatahes oled mu linkides.

    VastaKustuta
  8. Jaa Soprano, sul vimasel ajal vähe filmiarvustusi. Neid bloge oleks võinud tõesti listis rohkem olla, aga hea meel, et sedagi oli.

    VastaKustuta
  9. Täna käisin kahte filmi vaatamas, millest vist ka täna kirjutan.

    VastaKustuta
  10. Mulle ei istunud see kujundus jne. Pluss, nüüd hakkab olema filmiblogi ainult ei hakka mingist suvalisest saastast kirjutama. Üritan rohkem vaadata ka halbu filme, et tuleks reiting alla 7 ;)

    Pluss jah, citizen forza on lahedam imo...

    VastaKustuta
  11. Kas filmideks olid Mina olin siin ja Eagle Eye? Nende arvustusi ootan küll põnevusega.

    VastaKustuta
  12. Pineapple Express ja Eagle Eye, sest need klappisid ajaliselt omavahel kõige paremini. Esimene lõppes ja teine algas kohe samal ajal.
    Arvustused coming right up :P

    VastaKustuta