pühapäev, 19. oktoober 2008

An Evening with Kevin Smith

An Evening with Kevin Smith (2002) ja An Evening with Kevin Smith 2: Evening Harder (2006) pole midagi muud kui Clerks režissöör vastamas publiku küsimustele, aga ta teeb seda nii vaimukalt. Mõnele inimesele on kohe antud seda suuvärki ja absoluutselt igale küsimusele on tal tagataskust võtta mõni huvitav intsident. Mõndasid esimese õhtu klippe olin varem YouTube'st näinud ning juhuslikult leidsin sealtsamast mõlema õhtu täispikad versioonid. Kumbki kestab ligikaudu 2 tundi ja sisustavad suurepäraselt aega.

Kusjuures 2002. aasta oma on kindlasti naljakam. Seal rääkis ta muuhulgas Tim Burton'i Batman'st (üks tema tuntuim sõnavõtt), Jason Mewes'i (Jay) tehtud amatöörpornost või kuidas Kevin käis iseenda filmi Dogma vastu protesteerimas sildiga "Dogma is Dogshit" :D jpt.

Minu jaoks oli kõige naljakam väga detailne lugu sellest, kuidas Kevin kirjutas omal ajal Superman'i käsikirja. Ta pidi selle ette lugema veidrikust filmi produtsendile Jon Peters'le, kes oli muuseas ka Batman'i produtsent... Peters tahtis Superman'i filmi kolme asja:
a) Superman ei lenda
b) Superman'l pole (liibuvat) kostüümi
c) Filmis peab olema suur ämblik :D
Aastaid hiljem sai "hull" produtsent oma ämbliku himu rahuldatud filmis Wild Wild West...


Teises osas "Evening Harder" polnud enam nii värvikaid lugusid kui esimeses, kuid nalja sai ikkagi. Smith'l on publikuga suurepärane klapp ja ta on loodud lugusid rääkima. Annan maitseks esimese klipi ja lingi kõikidele videodele. Muidugi oleks seda mugavam üldse DVD pealt vaadata ning tegelikult puudub YouTube's Disc 2 materjal, kuid soovitan ikkagi.
9/10


An Evening With Kevin Smith Pt 1
ülejäänud videod

3 kommentaari:

  1. HUGE FUCKING SPIDER
    Jon Petersi IMDb boardidel muust ei räägitagi.

    VastaKustuta
  2. Unustasin mainida, et mõned küsijad olid ikka täielikud lambad :P
    Näiteks oma arust nalja tegev munniimeja oli epic fail!

    VastaKustuta
  3. Päris hea kokkusattumus, et just täna tuli välja kolmas osa Sold Out - A Threevening with Kevin Smith
    Kui sellele näpud taha saan, siis tutvustan ka põgusalt.

    VastaKustuta