kolmapäev, 13. veebruar 2008

Saw IV

Olen eelnevaid Saag osasid kõiki näinud. Teise filmi puhul otsustasin isegi kinno minna, kuid pidin seal vahepeal silmad lihtsalt kinni panema. Ega muud pääsu polnud nt. süstlavanni jubedusest. Seetõttu Saw IV (2007) ei kutsunud enam kinno vaatama.

Põhiküsimus pärast kolmandat oli see, kuidas Jigsaw surnuna edasi oma twisted mänge mängib. Näed ja nad leidsidki lahenduse. Mulle pole samas Saag lõpud kunagi erilist pinget pakkunud. Need on nutikad seda küll, aga natukene pointless. Näiteks, mida ma peaksin arvama esimese lõpust, kus alguses surnuks peetud vanamees lõpus üles ärkab ja uksest välja jalutab. Ja nii on neid twiste iga korraga järjest uusi mõeldud. Alati uute tegelastega. Neljandas oli tüüpe ka varasematest osadest.



Saw üks trademark on muidugi need lõksud, mis minu puhul täidavad hästi oma eesmärki. Kergelt paha hakkab vaadates, kuidas nt. skalp jupp jupi haaval eemaldub või midagi sellist. Taustahääled annavad seejuures kõige rohkem rõvedust edasi. Vaatasin filmi koos sugulasega, kes parajasti sõi, kui filmi alguses Jigsaw laipa lahati. Tal hakkas paha, lõpetas söömise ja läks diivanile ennast koguma. :P Huvitav, kui palju naisvaatajaid Saw filmidel on? 5/10

3 kommentaari:

  1. Vaatasin Saag I, mis oli hea ja vaadatav. Saag II oli juba jama, juba see stseen kui naine pani käe klaaskasti, et süstalt saada ja kätte enam ei saanud sest terad oleks käe otsast lõikunud.. selleasemel, et vaba käega terasid ülespoole jubida ta pani teise käe sisse... ppffttttt.... III ja IV ei ole juba sellepärast viitsinud vaadata :D

    VastaKustuta
  2. Oi ära tuleta seda käed terade vahele meeldegi. Jube. Oli vaja ikka see teine käsi ka sisse panna.

    VastaKustuta
  3. Mina olen naisvaataja ja mulle meeldisid esimesed 2 osa väga-väga-väga. :P Kolmas oli veits jamam ja neljas läks juba täitsa igavaks kätte.

    VastaKustuta