neljapäev, 14. veebruar 2008

Hostel: Part II

Quentin Tarantino presents Hostel: Part II (2007). Pärast Saw IV sobis see hästi vaatamiseks. Nagu esimese puhulgi on Tarantino filmi produtsendiks. Kogu Hostel maailma mõtles välja aga Eli Roth.

Alguses näidatakse esimeses ainsana ellu jäänud tegelast, kuid mitte kauaks. Teisel filmil on uued peategelased. Erinevuseks, et seekord on poiste asemel 3 tüdrukut. Tüdrukutest olid minu lemmikud Bijou Phillips ja Lauren German. Sõbrannad satuvad täpselt samasse kohta ja neid ootab ees põhimõtteliselt sama saatus. Uues filmis oli ainult teistmoodi, et seekord said mõrvarid samuti palju ekraaniaega. Nii on vaatajale juba päris alguses teada, kes keda tapma hakkab. Mõrvariteks on kaks sõpra. Üks neist on ideest väga vaimustuses, kuid teine kahtleb. Kõige pullim oli aga see, kuidas enesekindel tüüp lõpuks situatsioonis olles täiega vedelaks lõi. Vastupidi teine tüüp muutus seal ruumis päris maniakiks kätte ära.


Veristamise osa oligi kõige parem, kuid saab üpris kiirelt läbi. Rõvedaim stseen on seotud suguelunditega. Nagu esimese filmi puhulgi oli kõik eelnev vaadatav, aga veidi tüütu (seks, poks ja murumängud). Hostel on end kahe filmiga ammendanud. 5/10

Mis ma küll tegin?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar