reede, 29. veebruar 2008

30 Days of Night

Kuu 30. postitus tuleb sobiva pealkirjaga 30 Days of Night (2007). Muide peaosaline Josh Hartnett osales kunagi filmis 40 Days and 40 Nights. Talle vist meeldivad sellised pealkirjad, aga nüüd asjast.

Ühes Alaska väikelinnas kaob igal aastal 30-ks päevaks päike ja pimedus võtab võimust. Linna elanikud on sellega juba harjunud, aga seekord ootab neid ees midagi muud. Linna sheriff Josh Hartnett leiab kõigepealt surnuid koeri, kohtub ühe veidra võõraga (Ben Foster), varsti kaovad juba inimesed ja lõpuks läheb elekter. Ning siis nad tulevadki: vampiirid. Eesmärgiga iga elusolend tappa ja linn maatasa teha. Filmi jooksul näemegi 30 päeva jooksul inimeste ja vampiiride vastuseisu. On päris efektseid kaadreid, kohati hirmutav ja rõve ning üldiselt päris põnev vaatamine.


Ei saanud ainult sittagi aru, mis keeles need vampiirid omavahel rääkisid. Hakkasime vist iga kord naerma, kui nad suu lahti tegid. Nende liider oli ka kuidagi imelik - mitte hirmutav, vaid hoopis nagu filosofeeriv vampiir. Aga muidu oli jah päris efektne õudukas. Lõpp polnud kuigi hea. Kirves oli aga kunn! 6/10

Näe, Marilyn Manson

3 kommentaari:

  1. See alumisel screenil olev tsikk oli väga tuttav aga samas ei suuda meenutada kus teda varem näinud olin. Aidake !

    VastaKustuta
  2. Megan Franich http://www.imdb.com/name/nm2531570/
    See tema ainus film...

    VastaKustuta
  3. No siis ma olen ta õde kusagil näinud. He he !

    VastaKustuta