esmaspäev, 18. veebruar 2008

Lenny Kravitz - It Is Time for a Love Revolution


CD kogusse lisandus Lenny Kravitz värske album It Is Time for a Love Revolution. Lisaks on see minu jaoks esimene album aastast 2008. Võitsin u-pop kaudu, kus võitmiseks tuleb saata 10.- (või 15.-) sms. Rohkem raha ma selle plaadi eest välja ei käiks. Poodi poleks seda arvatavasti kunagi ostma läinud. U-pop'st veel, et olen sealt varem võitnud 2 filmi DVD'd ja korra kinopileti. Iga nädal on seal kolmes kategoorias (CD, DVD, kinopilet) uued asjad loosis. Ise saadan olenevalt auhindadest keskmiselt korra nädalas ühe sms'i. Kas on veel minusuguseid? :P

Mul on siiski varasemast Lenny Greatest Hits ja eelviimane plaat Baptism olemas. Baptism raames käis ta ka 3 aastat tagasi Eestis, millest samuti osa võtsin. Mingi kuulujutt käis, et tuleb ka sel aastal? Kõike seda arvesse võttes pole ma tegelikult kunagi Lenny't fännanud. Mõned lood on väga meeldinud (Fly Away), kuid ta teeb liiga palju igavaid ballaade, mis pole minu jaoks. Nii on ka uuel plaadil neid liiga palju ja tüütab kohe ära. Kahjuks pole isegi muusikaliselt mitte kõige õnnestunumad. Singlid I'll Be Waiting, Love Love Love ja Bring It On ongi vist ainsad kuulatavad lood. Rohkem meeldib isegi viimane, sest see on tempokam ja meenutab Baptism lugusid. Imelikul kombel on just praegune album tema kõige edukam karjääri jooksul. Billboard tabelis 4. kohal.

Revolutsiooni sellest plaadist kuidagi ei paista. Ega armastusest üksi ikka ära ei ela. Eks kunagi tuleb aeg, kui ma oma Lenny plaadid maha parseldan siis läheb see esimesena. Greatest Hits võib siiski alles jätta (Again).

2 kommentaari:

  1. Täna teatati, et 10. juunil tulebki Lenny Eestisse. Tore, kui kuulujutud vahel ka tõele vastavad. Saku Suurhall on suureks miinuseks. A.Le Coq arenal oleks olnud mõnusam nagu oli 2005 a.

    VastaKustuta
  2. Aa ja hinda ei pannud algul tähelegi. 695 kõige odavamad häh. Juhul, kui piletit näiteks ei võida siis ei lähe.

    VastaKustuta