neljapäev, 9. august 2007

The Fast Show



Viimasel ajal olen palju komöödia sarju vaadanud ja kindlasti neist kõige parem oli The Fast Show (1994), mis astub minu silmis näiteks legendaarse Monty Pythoni kõrvale. Miski ei ületa ikka jaburat Briti huumorit (Big Train, Black Books, Smack the Pony jne.)

Fast Show'd tehti erinevatel aastatel 3 hooaega igas 6-8 osa. Esmalt peab mainima ühte sarja alustaladest näitleja nimega Paul Whitehouse, kes veab absoluutselt kõik oma mängitud karakterid 100% välja. Kõik teised osalejad on sama head. Isegi näitleja Johnny Depp on öelnud, et vaatab Fast Show'd ning näitleja Paul Whitehouse on tippklass. Johnny Depp kusjuures tegi päris viimases osas ühe väikese rolli: http://www.youtube.com/watch?v=99ahcMHAWJ4.
Need müüjad on sarja ühed põhilised karakterid, keda peaaegu igas osas korra näha võib. Aga neid naljakaid tegelasi on veel lugematul hulgal. Ja naerda saab tõesti südamest. Sarjast jääb veel palju fraase meelde ja karakterid ei unune niipea.

Fast Show näitlejad on teinud ka eriti magusaid Live ülesastumisi, kus ligi kahe tunni vältel korratakse parimaid sketche või tehakse täiesti uusi. Lisaks on neil pikemad jõulueri episoodid. Ehk kõik Fast Show'ga seotud on puhas kuld. Soovitan kõike vaadata.













Brilliant Kid














Ted & Ralph

1 kommentaar:

  1. Soovitan Little Britain´it, esimesed 2 hooaega rokivad täiega.

    VastaKustuta