reede, 31. august 2007

There's Something About Mary

There's Something About Mary (1998) on väga tuntud ammune komöödia, aga vaatasin seda vist alles teist korda ja üle pika aja. Filmi režissöörideks on Bobby ja Peter Farrelly ehk teised tunnustatud vendadest filmitegijad peale Coen'ite. Muidugi veel ühed tuntud Hollywood'i vennad on Andy ja Larry Wachowski (The Matrix). Farrelly'd teevad aga nende teistega võrreldes ainult koomilise sisuga filme.

Mary't mängib minu ammune lemmik Cameron Diaz. Ja teise suurema rolli teeb tuntud koomik Ben Stiller. Peale tema veel Matt Dillon jpt. Kõiki meesnäitlejaid ühendab filmis Mary. Filmis on kuulus sperma intsident, kui Mary määrib enda arvates juuksegeeli juustesse ja need siis totakalt püsti jäävad. Selle stseeni kohta nägin just kommentaari režissöörilt Kevin Smith, kus ta rääkis, et Mallrats'i (1995) tegemise ajal oli neil ka üks sperma intsident filmi mõeldud, küll teistsugune, aga stuudio või keegi bossidest keelas selle ära. Ning Smith viitaski siis Kõiges on süüdi Mary filmi stseeni kohta, et tänu sellele teenis film palju kasumit ja Mallrats jäi suhteliselt varju. Et oleks võinud...
Muidugi mitte polnud see stseen ainus ajuvabalt naljakas kogu filmi jooksul. Ben Stilleri ja tema püksiluku jant - uhh valus, aga naerukrampe tekitav. Tõeliselt mõnus komöödia.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar