laupäev, 11. august 2007

Friends


Tegin omamoodi maratoni ja vaatasin kõigile teada-tuntud Friends (1994) 10 hooaega ehk kuskil 238 osa. Muidugi mitte järjest, vaid vahedega. Esimest hooaega hakkasin vaatama kuskil aasta tagasi ja nüüd viimase 10. hooajaga lõpetasin veel suhteliselt hiljuti.

Sari tekitas omamoodi sõltuvuse. Saab ju palju nalja nii situatsiooni kui ka dialoogi poole pealt. Sisu on tehtud väga jälgitavaks, nt. see pidev Rossi ja Racheli koos-lahus teema, pulmad, lapsesaamised jne.

Sarjas on kogu aeg üks pidev lugu, aga õnneks ei kordu midagi. On huvitavad tegelased ja muidugi parimad näitlejad nendesse osadesse.

Vaatasin ka igasuguseid sassiläinud võtteid ja muid kaamerataguseid tegemisi, mis olid sama naljakad. Vaieldamatult üks korralik komöödia sari.
Hakkasin nüüd Joey (2004) sarja ka vaatama, aga nagu arvata oligi, et see ei kõlba eriti kuhugi. Kahju muidugi sellest, aga Sõbrad ei kao kuhugi.



1 kommentaar:

  1. Ma hiljuti kuulsin, et Seinfeld oli esimene maailma sitcom kus tekkisid läbivad teemad ja stoori arendused mis kandusid episoodide kaupa edasi. Friends on ka sellise seebiooperi maiguga.

    VastaKustuta