reede, 7. september 2007

Little Britain

Väike paus tuli sisse seoses kooli algusega. Alanud on viimane tudengiaasta. Septembri avapauk siis täna. Tegelikult tahtsin juba varem kirjutada, sest olen mitmeid filme ja sarju vaadanud.

Olen nüüd ära vaadanud
paljude poolt kiidetud Little Britain (2003) kaks hooaega ja special episoode nagu Little Britain Abroad 1 & 2, Little Britain Live ja Comic Relief (muuhulgas teevad kaasa Elton John ja Robbie Williams). Vaatamata on veel ainult kolmas hooaeg.

Ja hakkan minagi sarja kiitma. Esmalt juba avatiitrid on iga kord lahedad. Eriti meeldib see kaamera sujuv liikumine. Ja muidugi need jaburad faktid Inglismaa kohta, mida loeb sarja narrator Tom Baker. Tema kommentaarid teevad ülihea sarja veel paremaks.

Nagu The Fast Show puhulgi on ka Little Britain'i alustaladeks andekad näitlejad/koomikud. Põhiliselt kõiki rolle mängivadki sarja loojad Matt Lucas ja David Walliams. Rollid on täiesti seinast seina. Rohkem on naisteks kehastumisi ja gay-rolle, kuid kõik on naljakad. Paljudel tegelastel on sellised fraasid, mida nad iga kord ütlevad and they don't get old.

Little Britain on kindlalt minu lemmikseriaalide nimistus.


Daffyd - "I'm the only gay in the village."

Lou ja Andy - "Yeah I know."

3 kommentaari:

  1. Kolmas hooaeg on juba väsinud. : (

    Küll aga tasub veel ka tutvuda Little Britain Live´iga. Seal on paar päris head kohta, kuigi jah, muidu on vanad šketsid.

    VastaKustuta
  2. Live on ka nähtud. Enamasti jah kordas. Aga see oli lahe, kui nad 2 vaatajat lavale tõid ja ühte imelikku mängu mängisid. :) Ja fatfighter tõi ka ühe tüsedama naise lavale. Kergelt solvasid ka, aga kõik on hea huumori nimel.

    VastaKustuta
  3. Kolmas hooaeg oligi kahjuks igavam kui eelmised. Aga üldiselt humoorikas sari ikkagi.

    VastaKustuta