neljapäev, 13. november 2008

Punisher: War Zone

Mind ei valitud küll PÖFFi blogijate hulka, kuid see-eest nägin kinos varakult Punisher: War Zone (2008). Beat that! Tõtt öelda oli film lausa nii halb, et mõne stseeni ajal sai vana head LOL pruugitud, mis polnud tegijatel kindlasti nii plaanitud... Nähes pilti, kus lüüakse rusikaga terve nägu sisse (nagu tühi korvpall), ei saanud lihtsalt naeru pidama. Õnneks oli taolisi "realistlikke" actioni elemente veel kuhjaga, et naerda sai ikka tublisti. Hiljem kommentaare jagades öeldi väga täpselt, et film oli justkui 12-aastase kirjutatud, kuid pange tähele, et sellel on R-reiting!

Ühes kohas mängis vaikselt taustaks Kerli - Bulletproof, mis on ka filmi soundtrackil. Kahjuks halvim võimalikest filmidest, kuhu see lugu sokutati. Ääremärkusena, et Kerli Quantum of Solace mängu teemalugu "When Nobody Loves You" on väga õigesse kohta sattunud.

Olen esimesest Punisher'st näinud kaklust suure venelasega ja veel üht-teist. Järg polnud veeranditki sellest. Uus peaosaline on puisem ning ülejäänud näitlejad polnud etemad. Kurjamiks on Jigsaw nimeline vant, kellel on väike kriime... Juba sellepärast ei saa seda filmi tõsiselt võtta. Punisher: War Zone puhul kehtib peaaegu see "nii halb, et juba natukene hea" valem, kuid mitte täielikult.

3/10 - ehk 1p võrra parem kui Max Payne

3 kommentaari:

  1. Eks see oli teada asi, et sellest midagi head ei tule... poster art on juba nii jube, et jah . . .

    VastaKustuta
  2. Vaatasin praegu, et filmi kirjutasid osaliselt samad mehed kes Iron Man, mis on ju üle mõistuse...

    VastaKustuta
  3. Punisheri koomiksi fännid jälle armastavad War Zone'i ja Ray Stevensoni rohkem kui esimest osa kuna kogu oma brutaalsuses ja camp stiilis pidavat film olema algmaterjalile rohkem truu. Kuna War Zone mõttetust vägivallast kihab ja tegu on puhtalt b-filmiga (Death Race ja Doomsday on tõestanud, et tänapäeval osatakse häid b-filme teha), siis vaatan esimesel võimalusel ka ära.

    VastaKustuta