teisipäev, 18. november 2008

Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five

Olin Kung Fu Panda'st päris suures vaimustuses kinkides lausa 9/10 ja see oli igat punkti väärt. Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five (2008) on tore lisa, kuid jääks kahevõitluses täispika filmiga kaotajaks. Mänguaega on sellel 22 minutit (24 koos tiitritega), et jällegi üks lühemaid asju, mille kohta olen arvamust avaldanud. Rekordit hoiab 7-minutiline BURN-E.

Õnneks pole mul nii palju viitsimist, et vaadatud seriaali osadest eraldi kirjutada... Kuigi näiteks Family Guy s07e06 kohta tahaks nii mõnegi vandesõna käiku lasta, aga jätame mõneks teiseks korraks, kui sedagi. Anywho.

Esmalt jäi kõrvu see, et ainsana lugesid oma tegelastele hääli Jack Black (Po) ja Dustin Hoffman (Shifu). Täispikas filmis ütlesid nt. Seth Rogen (Mantis) ja Jackie Chan (Monkey) ainult paar lauset terves filmis. Jama, et tuntud näitlejaid ei kasutatud spetsiaalselt Furious Five tegelastest rääkivas loos, milles neil igaühel oli ikka päris mitu lauset.

Lühianimatsioonis oli animatsiooniga veidi koonerdatud. Polnud see nii hoogne ja lustakas kui täispikas. Peamiselt kasutati sellist stiili, mida pika filmi alguses Po unenäos.

Rohkem polegi mul millegi üle nuriseda. Panda Po ja Kung Fu fännidele pakub kindlasti vaatamisrõõmu. Kõigest 22 minutiga on suudetud teha lihtne ja õpetlik film sellest võitluskunstist, sest Kung Fu on palju rohkem kui lihtsalt võitlemine ja need 5 asja on...
8/10

Lisaks:
http://filmsmusic.blogspot.com/2008/06/kung-fu-panda.html - 9/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar