teisipäev, 18. november 2008

Futurama: Bender's Game


Lõpuks siis kolmas Futurama otse DVD-le film. Kahest eelnevast kirjutasin järgnevalt: Bender's Big Score! (8/10), The Beast with a Billion Backs (5/10).

Futurama: Bender's Game (2008) on võrdväärne esimesega, millele andsin võib-olla liiga heldekäeliselt 8/10. Aasta tagasi oli lihtsalt hea meel, et Futurama oli tagasi. Bender's Game on seevastu küll 8 vääriline. Oli mõningat kahtlase väärtusega kraami, kuid kokkuvõtvalt oli see naljakam kui eelkäijad. Miinuseks on just esimene pool, mis ei viinud kuhugi. Teine käik lükati sisse fantaasia osas ehk sama, millele pealkiri viitab.

Kõige naljakamad olid erinevad Lord of the Rings elemendid, kui näiteks Fry muutus Gollumiks aka Frydo... või üks LotR teemaline dialoog:
Leela: "Is that a hobbit over there?"
Bender: "No, that's a hobo and a rabbit. But they're making a hobbit."

Zoidberg oli selles osas eriti kuld! Üks nali oli põhimõtteliselt sama mis Simpsonite filmis, kus Homer kelgukoeri piitsutas. Palju räägiti populaarsest lauamängust Dungeons & Dragons, mida isiklikult pole kunagi proovinud, kuid olen näinud erinevates filmides ja näiteks sarja Freaks and Geeks ühes episoodis.

Viimane neljas film Into the Wild Green Yonder peaks ilmuma järgmise aasta veebruaris. Olen positiivselt meelestatud kuigi selle režissöör on jälle The Beast with a Billion Backs tegija, mis mind eriti ei köitnud.
8/10

Professor Farnsworth: "Quickly, to the Geysers."
Bender: "Can it wait a couple of minutes?"
Professor Farnsworth: "Yes. Yes, it can."

2 kommentaari:

  1. Hehe, mulle tegi see 3. ja 4. pildi peal aset leidnud stseen päris palju nalja millegipärast. Praegu vaadates itsitasin ka...

    VastaKustuta