pühapäev, 22. veebruar 2009

Role Models

Danny (Paul Rudd) ja Wheeler (Seann William Scott) on kaks sõpra, kes töötavad energiajoogi reklaamimeestena, käies koolist kooli ja veendes õpilasi eelistama narkootikumidele nende tööandja toodet. Danny põlgab oma tööd kõigest jõust, Wheeleri meelest ei saaks olla midagi lahedamat, sest "saab kanda ägedaid kostüüme ja seda tööd on kerge teha ka pohmakaga." Kahetsusväärne vahejuhtum firma auto ning ühe kooli ees seisva ausambaga (seda peab nägema!) saadab tandemi kohtu ette, kus neile antakse valida: kas 30 päeva vanglas või 150 tundi noortekeskuses "Tugevad tiivad". Sarkastilise ja kibestunud Danny hoolealuseks saab nohiklik Augie (Christopher Mintz-Plasse), kelle elu sisuks on keskaegsed rollimängud ning kes tundub oma “eeskujule” traagiliselt lootusetu juhtumina. Wheeler aga saab eriti raske juhtumi, 5. klassis käiva ropusuise Ronnie (Bobb'e J. Thompson), kelle juhendajatest pole ükski pidanud vastu kauem kui päeva. Varsti ei tundu vangla enam sugugi hullu variandina...

Pärast keskust juhtiva eksvangist endise narkomaani (Jane Lynch) ultimaatumit peavad Danny ja Wheeler end tõsiselt kokku võtma, et oma noortele hoolealustele ka midagi kasulikku õpetada.

NB! Alla 14-aastastele keelatud (K-14)

http://www.forumcinemas.ee/movie/5104/

Positiivne, et McLovin ei tulnud kordagi pähe.

Lisan sellele pikale sisukirjeldusele, et kui Role Models (2008) ei tekita sinus tahtmist ise keskaegseid rollimänge vabas õhus teiste omasugustega mängimast, siis ei tekita seda miski.

Elizabeth Banks'l oli 2008. aasta väga tihe: Definitely, Maybe (7/10), Zack and Miri Make a Porno (6/10), Lovely, Still, Meet Dave, W. - kolm viimast nägemata. Lisaks neile veel mõned seriaalid... "Eeskujudes" on tal väike roll, aga vähemalt linnuke kirjas.

Jane Lynch ja tema hot-dogi trikk ruulis. Absoluutselt iga tema lause oli kuldaväärt: "You know what I used to eat for breakfast? Cocaine.". Taolisi oli veel ohtralt. Väikese poisi suust pärit Ben Afflecki'i stiilis naljad päästsid ka muidu been there, done that filmi. Boobies.
6/10

Don't BS a BSer

1 kommentaar: