laupäev, 30. august 2008

Peter Bjorn and John - Writer's Block


Tegelikult Soprano'l pole Writer's Block'i. Rootsi pundi Peter Bjorn and John sellenimeline album aastast 2006 on aga äraütlemata hea ja eriti see tuntud kaasavilistamise lugu "Young Folks" (all on video), millega mõtlesin teemat alustada.

Teemaks siis see, mida korra juba mainisin, et olen võlgu üle 10 filmiarvustuse ja veel üht-teist... Väga halb on filme, seriaale jutti vaadata, sest pärast on raske kirjutada. Raske on lihtsalt kuskilt alustada. Et asi pole laiskuses. Püüan enne septembrit võlad kustutada, et saaks kooli võlgadele keskenduma hakata. :P Selle napi ühe päevaga läheb nüüd andmiseks. Iseasi muidugi, kui mõistlikku teksti ma suudan neist ammu vaadatud asjadest ajada.


P.S. Täna puhastasin esimest korda põhjalikult oma klaviatuuri. Kuna see on mul musta värvi, siis nupud olid tolmust juba valged. Pealt saab ilusti puhastada, aga nuppude vahelt polnud kunagi puhastanud. Esmalt siis kruvisin klaveri tagant 16! kruvi lahti, kuid suureks üllatuseks jäi see ühest otsast ikka mingi nipiga kinni ega hakanud lahti murdma. Siis alles avastasin, et kruvikeerajaga saab igat nuppu eraldi välja kangutada. Bingo! Puhastamisele läks kindlasti üks kena tunnike, sest olin väga ametis. Oleks mul fotokas, siis oleks pilti teinud, kui vahepeal olid kõik nupud lauale laotud. Õnneks sassi ei läinud... Nüüd on klaviatuur nii ilus ja puhas, et suisa rõõm on trükkida. Et olge valvel. ;)


Peter Bjorn and John - Young Folks

4 kommentaari:

  1. Endal sai ka paar kuud tagasi klaviatuuri nuppe puhastatud. Samal ajal vaatasin filmi, aga kuna tuba oli mõnusalt puhastusvahendi lõhna täis, siis ei mäleta filmist mitte midagi ning pärast tuli kapist mingi vana klaviatuur välja tuhnida, et nupud õigesti paika saaks. Ikka paar toredat tundi läks aega.

    VastaKustuta
  2. Mkmm, Young Folks pole kaugeltki nende parim lugu ja see pidev leierdamine, mis siiani toimub, on sellele oksemaigu andnud.

    VastaKustuta
  3. Young Folksi juures oli hea asi see, et seda sai umbes aasta aega rahulikult kuulata ja isu sai päris täis juba enne seda, kui meie raadiot seda mängima hakkasid. Peale seda tekkis see äraleierdamise tunne küll. Võimalik, et üks mu lemmiklugusi plaadilt on hoopis Amsterdam.

    VastaKustuta
  4. Ma õnneks raadiot ei kuula. Amsterdam on ka hea. Veel Paris 2004, Let's Call It Off, Start to Melt, The Chills ja üldiselt terve album.

    VastaKustuta