pühapäev, 10. august 2008

Son of Rambow

Son of Rambow (2007) räägib loo usklikust perest pärit poisist, kes näeb juhuslikult filmi First Blood ning hakkab suurest vaimustusest sellest oma versiooni filmima. Pidevalt pahandustesse sattuv sõber (u. nagu meie Toots) toob omalt poolt kaamera ja eeskujulik poiss mängib siis Rambo poega, kelle ülesandeks on päästa isa.

Son of Rambow on film sõprusest ja suurekskasvamisest 80ndate Inglismaal. Ma ei pannudki seda ajajärku filmis nii väga tähele, kui alles hiljem lugedes. Soundtrack oli siiski puhas 80ndate pop. Range usu teema oli küll vajalik, aga see polnud huvitav. Samuti tundus väga kohatu see Prantsuse vahetusõpilase teema, mis oleks nagu pärit mõnest teisest filmist. Kahe suhteliselt erineva taustaga sõbra momendid olid parimad osad. Ulakam poiss mängis muide üle mõistuse hästi!

Son of Rambow meenutas enda lapsepõlve, kui rohi oli rohelisem ja elu oli lill. Tervikuna mitte kõige tugevam film, kuid väärib kindlasti vaatamist. Poleks üldse üllatunud, kui film sel aastal PÖFF'le satuks.
7/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar