teisipäev, 12. august 2008

Blood Car

Taglines: "Save gas...drive Blood Car (2007)", "Are gas prices killing you?". Lähitulevikus on bensiini hind üüratult kallis ja üks noormees otsib alternatiivi bensiinile. Ühe katse käigus selgub, et veri paneb mootori kenasti tööle. Alguses hakkab ta siis suurte südamepiinadega oravaid ja muid väikeseid loomi püüdma. Kuna noormees on tänu sõitvale autole naiste seas ülipop, siis hakkab hiljem juba meeleheites ja poolenisti hulluse küüsis olles inimesi pagasnikusse toppima, kus asub hakklihamasina moodi seadeldis.

Ilma Paranoiadisco ja Trash'ta poleks filmist vist kunagi kuulnud. Blood Car filmi idee on geniaalne, kuid teostus jättis soovida. Amatöörlus paistis selgelt silma, kuid siiski vaadatav komöödia õudukas. Peaosaline oli nagu Trikimehe Jürgen Veberi vend.
5/10

5 kommentaari:

  1. Kas sulle ei tundunud film oma fiilingult nagu mõni indie-grupi muusikavideo olevat? Flight of the Conchordes goes gore?

    VastaKustuta
  2. Kui siis vähem naljakam kui Conchords. Korra tabasin mõtlemast, et sellise filmi teeks isegi või kui mitte ise siis mõned vähe osavamad filmimehed siin Eestis kindlasti (Õ-Fraktsioon nt). Natuke raha ja roheline tuli!

    VastaKustuta
  3. Eestis pole ju ideid kui animatsioon ja dokumentalistika välja arvata. :(

    Ahvid virisevad vaid, et raha pole aga mujal tehakse miljoni eesti krooniga ( ja mõnikord odavamaltki ) väga korralikke filme.

    VastaKustuta
  4. Peaks mainima, et poster on kui copy/paste Sweeney Todd'i muusikalist. Selline poos oli nende trademark kui naine hoidis küll taignarulli, aga mees habemenuga.

    VastaKustuta