esmaspäev, 28. aprill 2008

Audiosurf - surfa oma muusikas


Audiosurf on ülimalt geniaalne mäng, mis võimaldab enda valitud mp3 järgi nö. surfata. Mäng toetab veel CD, wma, ogg, flac ja iTunes faile. Paned mängu käima, laed loo sisse, valid omale lennuki ja sõidad 3 realisel rajal täpselt nii kaua, kui lugu kestab. Kõige parem selle juures, et terve rada sõltub valitud laulust. Kui on aeglane, siis liigud aeglaselt. Kui lugu läheb kiiremaks, siis hakkab ka sõiduk vastavalt kiiremini liikuma ja läheb raskemaks. Valisin kõige esimeseks looks The White Stripes - Seven Nation Army ning olin sillas! Meg White iga trummilöök andis rajal tunda, sest rada hüpleb täpselt rütmi järgi. Eriti mõnus oli surfata Gnarls Barkley uute lugude saatel, mõnusalt hüples.


Põhiline eesmärk on korjata sama värvidega kastikesi ning saades 3 tükki ritta, saad punkte. Erinevatel lennukitel on erinevad võimed. Endale istub kõige rohkem Ninja Mono, milles peab vältima halle kaste. Juhtimine on lihtsamast lihtsam. Hiirega saab liikuda kas vasakule või paremale ja nuppudele vajutades mõni sõiduk nt. hüppab või teeb muid trikke. Kodukalt on võimalik osta täisversioon $10 eest. Ise sain abi torrenti kaudu, millest 200 mb moodustas Orange Box Soundtrack (Half-Life, Half-Life 2, Portal, Team Fortress 2), mis oli üpris ebavajalik, aga mis ikka.

Audiosurf on hetkel kõige ägedam asi minu arvutis ja täiesti sõltuvusttekitav. Uus moodus, kuidas oma muusikat kuulata.

4 kommentaari:

  1. Poleks vist ise tähele pannudki seda, peaks ära proovima selle trippi siis - vaatasin, et fail alla 400mb. ehk siis millalgi sõidab.)

    VastaKustuta
  2. sinu mängustiilist polnud aru saada kas neile kastidele tui või ei tulnud pihta saada?

    VastaKustuta
  3. See oli Ninja Mono (Hard tase), kus tuli halle kaste vältida. Pole võib-olla halva kvaliteedi tõttu näha hästi. Mõnest värvilisest sõitsin tuimalt mööda (neid tuleb pmtlt korjata), aga loodan et pigistate silma kinni selle koha pealt. :P Tõin selle video näiteks või nii lihtsalt.

    VastaKustuta