pühapäev, 30. märts 2008

War

Selliseid filme nagu War (2007) ühendab üks asi. Juba enne vaatamist on kindel, et see pole midagi erilist. Vaatad siis ikkagi igavusest või mingil muul põhjusel ära ning jälle on 1:40h elust raisatud. Põhimõtteliselt läheb sinna Hitman kanti, mis mulle üldse ei meeldinud. Tühipaljas action. Kuigi sisu isegi natukene on. Lõpplahendus oli tehtud kerge üllatusena. Peaosades Jet Li ja Jason Statham. What a waste.

Eriliseks tegi see, et vaatasin esimest korda filmi mkv formaadis, mis oli kuramuse terava pildiga. Ma võin lahjemat sorti mürki võtta, et ükski minu originaal DVD pole nii selge pildiga. Ise neid mkv faile muretseda ei viitsiks. Sõbralt laenasin. Enne vaatamist lasin DVD tooriku peale, kuid War taolise filmi puhul on see sulaselge tooriku raiskamine. Aga olgu, polnud kõige hullem see Sõda. Natukene parem kui Hitman. Nad oleksid võinud õppust võtta Shoot 'Em Up'st. Ennast mitte tõsiselt võtvad actionid lähevad palju paremini peale. Isegi Bond viskab nalja ju. Erandiks ainult Bourne, kellel huumorisoon vist täielikult puudub.
3/10

5 kommentaari:

  1. Ma vaatasin mingi 2-3 kuud tagasi seda ja praegu hakkasin meelde tuletama, et mis seal siis oli ja mitte midagi ei tulnud meelde. Ainult, et Jet Li ja Jason Statham olid peamised osalejad. Tõepoolest, neist oleks saanud kombineerida ikka väga kõva mõllufilmi, aga tulemus oli kehvem kui nende soolokarjääri halvemad tükid.

    VastaKustuta
  2. Just, sellised filmid ei jää meelde. Statham teeb vahelduva eduga häid actioneid (Crank), kuid võtab siis mingeid eriti imelikke rolle vastu. Eelmine aasta peale War'i osales ta ainult ühes filmis, milleks oli In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale - märgusõna UWE BOLL! Praegu on ta uues filmis The Bank Job, mis treileri põhjal tundus vaadatav. Jääme siiski Crank 2 ootama.
    Jet Li'ga sama asi umbes.

    VastaKustuta
  3. Jet li on kunn!!! Ärge ainult ta välismaal vändatud filme vaadake.

    VastaKustuta
  4. Jet Li välismaa filmidest tahan kindlasti lähiajal Danny the Dog (2005) ära vaadata, sest soundtracki tegi Massive Attack. Kontserti pilet on juba olemas!
    Käsikirja kirjutas muide Luc Besson.

    VastaKustuta
  5. Danny The Dog mulle väga meeldis. Ilmselt üks lemmik Jet Li filme, mis on ta väljaspool pilusilmade kinomaastiku teinud. Isegi ilma muustikata omab teised ära, kuigi muusika lisab veel boonuspukte juurde.

    VastaKustuta