reede, 15. veebruar 2008

Smiley Face

HOIATUS! Kas tõmbas tähelepanu? Parem oleks, sest ma täie tõsidusega ei soovita kellelgi Smiley Face (2007) vaadata. Kui ma hiljuti Good Will Hunting filmile panin auga välja teenitud 10 punkti siis sellele filmile saan pidulikult oma esimese 1 panna. Täiesti üle mõistuse, kuidas sellel IMDB's hetkel hindeks 5.6 ja Rotten Tomatoes 66% on pandud. Olen ka Eesti foorumites lugenud, et mõnele see meeldis. What were they thinking? I'd rather have a buffalo take a diarrhea dump in my ear.

Film on halb. Täiesti emotsioonitu. Peaks olema komöödia, aga pole üldse kohe naljakas. Ekstreemselt igav. Peategelaseks on Anna Faris (Scary Movie), kes on terve filmi aeg pilves ja satub nö. "seiklustesse". Ta on ikka liiga ohmu olemusega siin, et talle üldse kaasa elada. Kahju on näitlejast John Krasinski'st (The Office), kes sellise projekti vastu võttis. Ta mängib muidu hästi luuserit, aga filmi ta ei päästa. Filmi käsikiri oleks tulnud esimesel võimalusel ära põletada. Kuigi ma pole näinud Epic Movie (2007) ega Meet the Spartans (2008) ja pole plaaniski neid vaadata siis ma oletan, et nendes filmides on vähemalt üks asi, mis oleks natukenegi naljakas.


Kas ma peaksin olema pilves, et mulle Smiley Face meeldiks? Ei usu. See film on igas konditsioonis sitt. Tegelikult huvi pärast, kui on keegi, kes ei karda väljakutseid vastu võtta. Üritage vaadata ja näeb, kas arvamused langevad kokku. 1/10

Ma ei pane oma suud kunagi kinni.

5 kommentaari:

  1. Anna Faris on üleüldse vist üks kõige tüütum ja jaburam näitleja Hollywoodis. Ma üldse ei seedi teda. Ainus film kus ta enam vähem oli, oli Lost In Translation, kus ta pidigi mängima jubedalt tüütut inimest. Ma arvan, et ta seal üldse ei näidelnud vaid lihtsalt oli selline nagu ta päriselt on.

    VastaKustuta
  2. Täitsa võimalik, et ta ongi selline päriselt. :S Lost In Translation roll oli tal tõesti parem. Ta jääb igaveseks siiski Scary Movie filmide juhmiks peategelaseks. Need filmid olid muide kõik palju naljakamad kui see. Ei saa üldse võrreldagi.

    VastaKustuta
  3. tirisin endale ka selle filmi.... oh shit esimesed 20 minutit suutsin vastu panna siis hakkasin teist filmi vaatama, "järgmisel reedel" "how high" jne on ka paremad kui see kaka, pointless film ikka.

    VastaKustuta
  4. Realistlik film stonerist stoneritele - tulevastele asotsiaalidele - annaksin 6/10

    VastaKustuta
  5. See on fantastiline komöödia. Jah see on stoner-movie, ehk kõige parem on see pilves peaga. See lihtsalt väljendab nii ideaalselt kõike seda mida pilves läbi elab. Ja ausalt, ma ei ole idioot, ega mingi mõttetu hipi ka. Film on küll 9/10, kahju et sa ei suuda aru saada sellest filmist.

    VastaKustuta