kolmapäev, 27. veebruar 2008

Paris, I Love You


Originaalis Paris, je t'aime (2006). Vaatasin seda suurepärast romantilist filmi vahetult peale valentinipäeva. Paremat aega poleks osanudki valida. Film oli kaks aastat tagasi PÖFF'l, aga kuna teenisin samal ajal riiki siis ei saanud vaatama minna. PÖFF'l olevat aga asi suuri laineid löönud. Sama nagu eelmine aasta 2 Days in Paris. Kui filmi pealkirjas on Pariis siis on eestlane müüdud!

Film koosneb paljude tuntud ja tundmatute režissööride lühifilmidest, mida seob just Pariis. Oma käe panid külge muuhulgas värsked Oscari võitjad Joel ja Ethan Coen, veel Gus Van Sant, Wes Craven, Alfonso Cuarón jpt. Mõned lühifilmid olid paremad kui teised, aga üldine kompott oli väga nauditav.


Mulle isiklikult meeldis kõige vähem see imelik segment, kus mingi vanamees parukaid vms tegi - ei saanud aru, mis toimus. Kõige rohkem meeldis muidugi see, kus oli Natalie Portman. :) Kõik lood olid ka üpris erinevad. Mõned olid väga omapärased nagu nt. miimidega või Elijah Wood koos vampiiriga. Tuntuid nägusid on väga palju. Võimalik, et paljud on juba filmi näinud. Aga need, kes pole siis vaadake ja nautige. 9/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar