pühapäev, 1. märts 2009

Jaanuar - veebruar kinos


Plirts, plärts, käes on märts! Teen selle õnnetu kokkuvõtte ära. Jaanuaris käisin ainult kahte filmi vaatamas ja aasta lühimal kuul 2x rohkem. Kokku 6. Kahest pole veel pikemalt kirjutanud, aga küll jõuab.


Märtsis on juba 3 filmi raudkindlalt kavas, sest 5. märtsil on Forum Cinemas 16. sünnipäev, mille puhul maksavad kõik piletid terve päev kõigest 16.- Majandussurutise ajal on iga kroon arvel. Tegin pisikese annetuse ka Lastekodule. Valituks osutusid 1 hea, 1 halb ja 1 kummaline: Revolutionary Road, Friday the 13th ja Yes Man.

Sai varem lubatud, et uut Reede 13't kinos ei vaata, aga selle raha eest ikka võib. Minu arvates on sel päeval täielik raiskamine näidata "Pink Panther 2" Plaza esimeses saalis. Oleks võinud ikka mõne filmi suurimasse saali orgunnida. Olgu kuidas on, ülejäänud filme olen kas näinud või puudub igasugune huvi nagu näiteks sellesama Roosa pantri vastu.

Võitsin Oscar-gala ennustusvõistluses 2 piletivoucherit, millest ühe vahetan kindlasti 13. märtsil esilinastuva Slumdog Millionaire pileti vastu. Ennustasin 18/24 õigesti. Watchmen'i võib ka uuesti vaadata. Sellised on esialgsed plaanid paastukuuks.

2 kommentaari:

  1. Nii et Defiance'i vastu puudub sul igasugune huvi!? Unbelievable :o

    VastaKustuta
  2. Vaatan seda DVD'lt. Ega ma üle kolme filmi väga ei tahtnud võtta ka.

    VastaKustuta