neljapäev, 26. veebruar 2009

Sex Drive

Sex Drive (2008) oli viimati nähtud komöödiatest üks värskemaid. Kiiksuga huumor tõstab selle teiste hulgas selgelt esile. Erinevatel põhjustel olen näinud EuroTrip'i ("Scotty Doesn't Know") mitu korda, mille nüüd vahetaks välja just nimelt Seksiralli. Kunagi tahakski näha tavalist versiooni, mida filmi autorid alguses soovitasid. Unrated on hardcore fännidele, milles vahepeal jooksid ekraanilt läbi random tissid ja tillid.

Jant põhineb raamatul, mis andis kindlasti ühe osa lõbusale tegevustikule - lõpp ohmu politseinikuga oli lihtsalt geniaalne. Prillidega tüsedam näitleja oli lahe kuju, kes naeris mitmes stseenis enda naljade üle - mina koos temaga. Oligi hästi huvitav, et filmi jäeti sisse mõned sassiläinud võtted, mida polegi eriti kohanud.

Väiksematest osadest omasid autoparandajast amish Seth Green, Kyle Gass (Tenacious D) cameo avalikus peldikus ja peategelase "karmi" venda mänginud James Marsden, kelle autoga mindi lõbusõitu tegema. Peategelane ise oli tavaline hea poiss, mis on ammu ära tüüdanud. Vähemalt oli tema kostüüm tasemel. Ning iga film, milles kõlab MGMT - Time to Pretend sarnased lood on minu raamatus heas nimekirjas.
8/10

Flash glam trash! - 8/10
Fletchu - 6/10
Paranoiadisco - 6/10

Aadressi ei eksisteeri :(

2 kommentaari:

  1. Endale küll peale ei läinud see, u 20 min. vaatasin vist. Võib-olla oli süüdi ka unrated versioon, ei tea:)
    Enne seda vaatasin ka vist u 20-25 min teist porri - The reader :P Üks suur porripäev oli :P

    VastaKustuta
  2. Kui veel juurde liita "Zack ja Miri teevad porri", siis oleks porri üleküllus :P

    VastaKustuta