pühapäev, 7. september 2008

The Promotion

Fakt: kõik filmid pole mainimise väärilised. Siinkohal tuleb aga mängu lubadus, et kirjutan kõikidest vaadatud filmidest. The Promotion (2008) ei pakkunud mitte midagi. Pealekauba on komöödia žanr vähemalt IMDb's väga valesti pandud. See oli pigem igav draama, kus midagi ei toimunud.

Doug (Seann William Scott) ja Richard (John C. Reilly) ajavad taga sama juhtivat tööotsa. Teoreetiliselt ootaksime neilt sellises olukorras üksteisele kõvasti ärapanemist, aga tegelikkuses ei toimu nende vahel mingit suurt hõõrdumist. Ainult mõned pisiasjad ja needki polnud naljakad.

Jenna Fischer'le (The Office) ei antud kahjuks ka midagi asjalikku filmis teha.
3/10

4 kommentaari:

  1. Eks ta veits sisutühi ja uimane oli aga näitlejad tegid küll kõik väga head tööd - sellest pirukanikkuja sõbrast (Seann William Scott) poleks küll näiteks sellist rollisooritust oodanud ja Reilly oli tuntud muheduses. Ameerikamaa poekettides töötavad said kindlasti hea kõhutäie naerda...

    VastaKustuta
  2. Reilly'lt ootan Step Brothers't, mis peaks naljakam olema kuigi kordab juba Will Ferrell'i eelnevaid komöödiaid...

    VastaKustuta
  3. Ise ootan ka - McKay, Ferrell ja Reilly ei tohi alt vedada höhö. Ma vaatasin soojenduseks eile Walk Hard'i ära ja mulle täitsa meeldis, kirjutan täna või homme ka lähemalt.

    VastaKustuta
  4. Walk Hard (8/10)! :) Eelmise aasta üks parim comedy.

    VastaKustuta