pühapäev, 6. jaanuar 2008

Balls of Fury

Balls of Fury (2007) oli viimane film, mida vaatasin 2007. aastal. Viimastel tundidel, kui täpsem olla. Oleksin võinud midagi paremat valida, aga otseselt halb ka polnud. Kunagi treilerit nähes tekkis kerge huvi selle vastu. Kahjuks Dodgeball'i sarnast sportlikku jaburat komöödiat ei tulnud. Meenutas pigem Blades of Glory't, aga jäi ka sellele alla. Balls of Fury on film Ping Pong'ist või nagu Hiinas seda mängu kutsutakse: Ping Pong - üks jupp Christopher Walken'i dialoogist, kes oli vaieldamatult filmi parim osa. Ainult tema saab olla filmi kurikael ning samal ajal ilma üritamatagi naljakas olla.

Aga üldiselt oli film liiga jabur. Liiga palju jalaga perse (khm munadesse) nalju ning vähem seeditavat huumorit. Päris igav ei hakanud otseselt, sest filmil olid nii mõnedki plussid. Näiteks muusika Def Leppard'lt. Lahedad efektid pinksi pallidega ja kaameratöö mängude ajal. Üks armas panda karu, kelle kohta jällegi Walken minu jaoks väga naljakalt lausus: Maybe he's dead. I'm not sure. I'm not really sure what they eat. Üks suur pluss oli Maggie Q - uhh, ta purustab nii mõnegi südame (khm munad). Kui nägite teda viimases Die Hard's siis pange sama kickass tegelane lühikestes pükstes Ping Pongi mängima ja meestele tuupi tegema. Peategelast mänginud Dan Fogler on arvestatav komöödia näitleja. Vähemalt siin filmis.


Kui valida üks spordiala, milles ma enam-vähem mingil arvestataval tasemel olen, siis on selleks lauatennis. Pole kunagi selles trennis käinud, aga mäng meeldib. Film kahjuks mitte nii väga, aga korra vaadata kõlbab. Pärast seda võib minna puulusikaga lauatennist mängima nt. kolme palliga korraga. :) 5/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar