neljapäev, 23. juuli 2009

Filmidest ja Muusikast on 2-aastane!


Alles oli tordil üks küünal, nüüd juba kaks. Veidral kombel pean blogi sünnipäeva tähtsamaks kui enda oma. Eks asi on selles, et ise ei taha vanemaks saada, seevastu blogi läheb aina küpsemaks ja näitab aastate möödudes "elukogemust". Oleme koos ikka palju korda saatnud: näinud igasuguseid filme ja seriaale, kuulanud muusikat, käinud kontsertitel, lugenud isegi mõnda raamatut jpm.

Loomulikult kahetsen, et 2009 on blogimise aktiivsus langenud, kuid olen siiani positiivne ja loodan lähitulevikus naasta postituste hiilgeaegadele. Toon järgnevalt välja mõned sündmused, mis on aasta jooksul toimunud.


1. juulil avasime mängublogi Mängumaania, mis hakkab vaikselt jalgu alla võtma. Autoreid on seal juba 12 ja postitusi hetkel sama palju.

Kurb, et filmiblogide ühisvaatamine nõnda ära vajus. 10 filmi sai siiski koos vaadatud. Sügisel kindlasti jätkame eks? Ning me kõik ootame juba Fletchu ja Forza podcasti...

Aasta alguses liitusin interneti fenomeniga Twitter, kus olen viimasel ajal üpris jutukas. Just sinna lähevad mul kõik säutsud seoses viimati vaadatud filmide ja seriaalidega. Näiteks kinost tulles viskan kohe sinna oma esmased muljed. Mulle meeldib sealne 140 tähemärgiline piirang, mis sunnib ütlema ainult kõige tähtsamat. Säutsun muide põhiliselt inglise keeles, mis on omakorda väga kasulik.

Peale selle poetan Twitter'sse mõnikord fakte oma haledast elust nt. et ma pole sel suvel veel rannas käinud jms. Säutsun enda arvates isegi suhteliselt vähe. Täna oli muuseas Comic-Con avapäev ning just Twitter'i vahendusel hoian end uudistega kursis. Twilight!!!


Paljud teavad mind kindlasti Filmiveebist. 26. juulil 2008 sain seal moderaatoriks ja tänavu 25. mail pakuti ootamatult admini kohta, et asi on juba päris tõsine hehe! Filmiveebis on mul ka 2009 filmipäevik postitus. Kahju, et pole sellist päevikut varem teinud.

Tänu Filmiveebi tutvustele olen saanud laenuks suures kogustes seriaale ja filme, mida nüüd järjest vaatan. Hetkel on käsil "Twin Peaks" teine hooaeg. Järgmisena "Arrested Development", "Pushing Daisies", "Veronica Mars", "Avatar: The Last Airbender". Sellega seoses meenub, et ma pole siiani jõudnud rääkida ühest loetud koomiksist...

Subclub's veedan ikka vanast harjumusest aega ja hetkel juhin seal ühes seriaalimängus, mille võidu korral saaksin 2 kinopiletit jeee. Supiklubis on veel jutukas, mille tõttu on nii mõnedki filmid vaatamata jäänud. Pean oma aega ratsionaalsemalt kasutama hakkama...

Blogi statistikat:
Aasta tagasi näitas kaunter numbrit 26 851. Nüüd juba 95 101.
Postitusi on varasalves 611 ja õige pea tuleb lisa!

19 kommentaari:

  1. Palju õnne igaljuhul. Mul sai paar päeva 4 aastat täis.

    VastaKustuta
  2. Õnne, ning aega ja jaksu filmivaatamisel ja blogimisel.

    VastaKustuta
  3. Õnne... palju õnne!

    VastaKustuta
  4. Õnnitlused!

    ja ära foorumitesse/twitteritesse ära upu, blogi on ikka rohkem kui sõnapiisake tuhandete samalaadsete seas.

    VastaKustuta
  5. No palju õnne sulle ja jõudu edaspidiseks!!!
    Sinu filmiarvustusi on ikka huvitav lugeda.

    VastaKustuta
  6. Tänud teile sõbrad! Kui lugejaid jagub, siis jätkan muljetamist vähemalt kolmanda sünnipäevatordini!

    Kusjuures väärib mainimist, et Twitteris pole ma üldsegi üksi: k6rvaklapp, Gang-pae, Fletchu, veel mõned Filmiveebist ja veel igasugust rahvast... Twitter on uus ja huvitav, kuid blogi on ja jääb #1.

    VastaKustuta
  7. Varsti hakatakse läbi Twitteri riiki juhtima. Küll näete.

    VastaKustuta
  8. Õnne ka minu poolt. Enda blogi on ka suht haledas seisus, loodan, et saan sinu lubadusest kindlust ka ise rohkem kirjutama hakata.

    VastaKustuta
  9. Palju õnne jah!
    Hoia aga twitterist parem eemale. Muudab sind emoks veel. Me juba sellega oleme harjunud ja leppinud, milline sa praegu oled ja võttis seegi üksjagu pingutust,tea kas me veel emo-sopranot kannatada suudame.

    VastaKustuta
  10. On ainult aja küsimus, millal kõik olete Twitteris ja emotsete nii et vähe pole!

    VastaKustuta
  11. Üks näide millest te ilma jääte, kui mind Twitteris ei jälgi, sest blogis ju ei maini kunagi selliseid asju:

    "Herilane lendas tuppa ja ronis seinakontakti auku. Algul ühte ja siis teise. Surakat ei saanud... Esimest korda näen sellist asja."

    VastaKustuta
  12. Ta peab mõlemasse korraga ronima, et surakat saada. Duh. Kus ülikoolis sa käid?

    VastaKustuta
  13. Elektrit sain omal käel tunda juba enne kooli (igatahes päris noorelt), et tean täpselt, mida peab näppima suraka saamiseks. ;)

    Aga herilasega oli teine lugu. Ta ronis sinna nii sügavale (kadus hetkeks vaateväljast), et see pani kõik mu senised teadmised kahtluse alla. Kui oleksid ise näinud, siis oleksid ka matusekellad juba välja otsinud!

    VastaKustuta
  14. No suraka saamiseks piisab ka sellest, kui faasist kinni võtta:)

    VastaKustuta
  15. Lahedalt Offtopic läheb - kõik tänu Twitter'le :)

    Kusjuures mu säuts oleks pidanud olema sõnastatud nii:
    "Herilane lendas tuppa ja ronis seinakontakti auku. Algul ühte ja siis teise. Esimest korda näen sellist asja. Surakat ei saanud..."

    Ehk ma nägin esimest korda, kui putukas konktakti ronis... ja suraka mittesaamist mainisin lihtsalt kõikide loomaarmastajate meeleheaks, et herilasega oli kõik OK. :)

    VastaKustuta
  16. Pidage meeles, et 140 tähemärki on äärmiselt vähe sellise laheda sündmuse dokumenteerimiseks! Tegin oma parima...

    VastaKustuta
  17. vabandan spämmi eest, aga kohe oma arvamust avaldama!
    http://www.orkut.com/Main#CommMsgs.aspx?cmm=67812397&tid=5362968879149832387&na=4

    VastaKustuta
  18. Mina ei tagane oma kokkuleppest ehk ilmun kohale siis, kui peale Kalveri, Metsavana, Trash, Xipe ja MCN (ehk nö. põhiseltskond - Estcon ja muud jutud...) tuleb veel 10 blogardit!

    Kaks aastat on muidu piisavalt pikk aeg, et lõpuks oma kolleegid nägupidi ära näha.

    VastaKustuta