teisipäev, 9. juuni 2009

Terminator 3: Rise of the Machines


Terminator 3: Rise of the Machines (2003)
6/10

18 kommentaari:

  1. No kuidas Salvation oli? Mis hinde annad?

    VastaKustuta
  2. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  3. Hea tulevane kolleeg!

    Eesti politsei on arenev ja kaasaegne organisatsioon. Selleks, et tagada Eesti inimeste ja meie külaliste turvalisus ning et jätkuks ka politseiorganisatsiooni innovatiivne areng, ootame me oma ridadesse asjalikke ja tublisid kodanikke.

    Töö politseis on põnev ja iga päev üha uusi väljakutseid pakkuv, olgu kodu- või välismaal. Eesti politsei on nüüdseks võrdväärne ja arvestatav koostööpartner rahvusvahelisel tasandil. Meie kasutada on kõige kaasaegsemad tehnilised lahendused, millest huvituvad paljud meie kolleegid Euroopas. Eesti politseinikud on partnerite poolt hinnatud koolitajad ja nõustajad, osaledes ise ka mitmetel rahvusvahelistel missioonidel nii Euroopas kui väljaspool.

    VastaKustuta
  4. oeh jälle sina. Kas sa pead tõesti iga teema alla sama posti tegema...

    VastaKustuta
  5. Quatermain ütles Subclub foorumis kellegile: Tuli isa siin välja! Ime, et sa linna vahel tappa pole saanud.
    Vaata oma maailmavaated üle ja siis tule siia hüppama.
    Kretiin!

    Mina ütlen: Mul on kahju, et sa ratastooli külge aheldatud oled, seda valu, mida sa oled pidanud taluma, on su tekstist mitte just raske välja lugeda. Foxilt üldse loa oled saanud, et House pilti kasutad? Tahaks näha, milline sa tegelikult välja näed, papi.

    VastaKustuta
  6. Say what?
    Ma ei mõika, mis selle mõte praegu oli, kas too Iam on see sama spämmivend, kes enne siin möllas?

    VastaKustuta
  7. Tunnen ta vanematele kaasa.

    VastaKustuta
  8. Iam miks sa selle vahepealse postituse kustutasid? See oli päris kõva.

    VastaKustuta
  9. Vaata aga, 2 emo koera välja ilmunud

    VastaKustuta
  10. Definitsioon 'subclub'
    Subclub koondab endas peamiselt teatud puudega inimesi, kas siis liikumis-, kuulmis- või lihtsalt kerge vaimne hälve -lõpnud narkomaanid ja alkohoolikud. Antud isikud teatavasti tööl ei käi, seega on nad 20/24 ööpäevast arvuti taga ning helgemad pead nendest on siis nõuks võtnud oma maailmavaateid teistega jagada, manipuleerides seeläbi alamat rahvast. Üllitised, mida nad ise nimetavad subtiitriteks Los Angelese filmitööstuse poolt toodetud teoste illegaalsete rippide tarbeks, on saanud nende igapäevaseks tegevuseks. Kuna nad on kõik suuremal või vähemal määral puudega, ei jõua neile lihtsalt kohale, kui keegi nende tegevust kritiseerib, või veel hullem, ebaseaduslikuks nimetab. See maakatelt, kes peale oma murraku millestki aru saa, saadav vastukaja on vesi nende veskile. Nad on loonud enda jaoks isegi vastava hindamisvõimaluse maakate poolt, kuid oh häda, niipea, kui keegi julgeb nende oopustele panna hinde alla 5, läheb asi käest ning kohale lendab keegi Starker, nina tatine peas ja asub aga nühkima, lapiga, märja lapiga, vahepeal pühib sitase käega nina, et tatt ei kuivaks. Oh, Jumal Jeruusalemmas ja Kopenhaagenis, anna armu nendele, keda nõnda küll karistatud on, nad lihtsalt ei tea, mida nad teevad.

    VastaKustuta
  11. Iam on mu lemmik kommentaator ever! Kui sa saaksid veel pisut antud filmi(de) kohta midagi kosta, siis oleks perfecto.

    VastaKustuta
  12. Soprano. Küsimus sulle: Kas täna on siis Ühise filmivaatamise aeg või mitte? Kokkulepet Orkutis ei tulnudki, kuid tundub et iseenesest mõistetavana peaks täna see päev siis olema.

    VastaKustuta
  13. Tegelikult oli juba eile :P
    Vaatan hetkel esimest ja teine veel vaatamata, et jään ise taaskord hiljaks.

    VastaKustuta
  14. No jah, tegelikult eile pidime kirjutama=).
    Ma siin arvuti taga hakkan vaikselt oma kirjutist lõpetama, aga vahel vilksas pähe, et äkki krt täna poelgi vaja.
    Ai, ai, Soprano alati jääd sa hiljaks:)
    No jh, 4h-d vaatamist kah.

    VastaKustuta