pühapäev, 31. mai 2009

Crank: High Voltage

Vaatasin aprillis esimese osa uuesti üle, millele andsin tugeva 7/10. See oli otse munadesse meelelahutus. Kui jääda väga kidakeelseks, siis võiksin Crank: High Voltage (2009) kohta edastada oma lühikese kokkuvõtte Twitterist:
Crank: High Voltage (6/10) - poorly paced and not as enjoyable as the first, but still fun and inventive especially with camera.

Pikemalt. Järg on imekspandavalt ebaühtlase tempoga. Film ei saa kordagi neid õigeid tuure ülesse, sest peale igat äksi tulevad igavad dialoogid või muud taolist. Parema sõnastuse puudumisel: esimeses oli adrenaliin praktiliselt kogu aeg laes ja järjes pakuti kõrgepinge asemel madalpinget.

Kuulsin või lugesin, et režissöörid olid filminud ~100 tundi materjali ehk pole ka ime miks film eriti koos ei püsi. Näiteks tundus väga kohatu üks flashback koolipoisi eas Chev Chelios'ga, kes oli juba siis paras kaak. Miks seda vaja oli ei tea. Täiesti random oli pornostaaride streik, kus olid Ron Jeremy ja Jenna Haze. Arvasin ekslikult, et Jenna saab filmis suurema rolli, kuid paljad tissid oli kõik, mis temalt nägime. Üks sketch oli samas päris hea, kus näidati esimeses filmis väikese rolli teinud arsti, keda Chelios relvaga sihtis ja sellega ta närvid tuksi keeras. Järjes on ta parasjagu psühhiaatri jutul, kui tema tee ristub taas Chev'ga...

Kui ühele tüübile pumppüss perse pisteti, siis pettusin sügavalt, et päästikule ei vajutatud. Seevastu näidatakse mehe nibude lõikamist. Milleks? Avalik seks on sedapuhku hipodroomil, kus näeb nt. aegluubis hobuse fallost. Teises kohas demonstreerib üks ülbe tuhkur oma suuri mune. RANDOM. Ja ma pole jõudnud veel rääkidagi Godzilla võitlusest. Seda peab ise nägema, muidu ei usu. Filmi on üritatud ikka absoluutselt kõike toppida.

Ometi on mõlemad Crank'd kõige lähemal arvutimängudele nagu nt. GTA, kusjuures samadelt režissööridelt tuleb juba sel aastal uus film Gamer. Ei aja igaks juhuks ootusi väga kõrgeks. Lühidalt: mitte nii nauditav kui esimene.
6/10

Loe ka Crank: High Voltage OST, mille keetis kokku Mike Patton.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar