reede, 13. märts 2009

Friday the 13th

Täpselt kuu aega tagasi vaatasin 1980 originaali ja täna reedel, 13. märtsil saab ring täis uusversiooniga Friday the 13th (2009). Pigistame silma kinni, et tegelikult sai uue Jason Voorhees'i tapatalgusid vaadatud juba nädal tagasi, kuid täna on lihtsalt sobivaim päev õudukal veidi peatuda. Muide järgmine reede 13 on novembris ja kas teadsite, et 2009 on haruldane aasta selle poolest, et ebaõnne päev on 3 korda aastas... Tavaliselt on 1 või 2 korda. Kalender teab.

Võtsin enne kinno minekut aega ja vaatasin massiivse moviePREVIEWcritic arutelu tervest filmiseeriast ja remake'st. Eks nüüd minagi toetasin oma 16 krooniga rahanäljas ahve ja kassa põhjal ei peata järje tegemist enam miski. Loomulikult oli see halb ega pakkunud midagi uut.

IMDb's on üks hea kokkuvõtlik user comment: Booze, Boobs and Bongs. Täpselt seda kuldset kolmikut võiski 97 minuti jooksul näha. Pööritasin silmi, kui pool saali läks arust ära kanepitaimede stseeni ajal. Kartsin, et sellest hetkest hakataksegi terve filmi ajal kõvasti kommenteerima, kuid seekord läks õnneks.

Booze, Boobs and Bongs

Body count oli 13 (14, kui ühte veel arvestada), mida reklaamiti juba treileris. Nottimised olid nagu ikka, ühtegi esilekerkivat polnud. Olid mõned tuttavad viited nagu nt. surm magamiskotis ja kõige viimane stseen oli kena homage originaalile. Lõpetuseks random fakt, et filmi üks produtsent on Michael Bay (Transformers). Mõelge nüüd hoolikalt, kas tahate seda ikka näha...
3/10

Jason ilma maskita.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar