teisipäev, 3. märts 2009

Swept Away

Pole vist enam mingi uudis, et Madonna tuleb suvel meitele külla. FBI ConcertClubi saatis mulle eile uudiskirja, et pangu ma end hommikul kell 10:00 valmis, siis saavad liikmed pileteid lunastama hakata. Vabandage väga, aga sel kellaajal ma magan. Ning ega järgnev lõik ka just indu ei tekitanud: "Pilet maksab 945 krooni. Eraldi on müügis 5000 piletit otse lava ees olevasse fännitsooni hinnaga 1995 krooni ning 300 VIP-piletit hinnaga 3995 krooni."

No tore. Staarid võtavad vaestelt eestlastelt viimsegi sendi. Rahva Oma Kaitse arutas just paar nädalat tagasi sellel teemal, et peale Madonna külastavad meid augustis veel Brasiilia jalgpallimeeskond ja tsiteerin Õhtulehte: "Müügile tuleb 3000 piletit hinnaga 1500 krooni, 1600 piletit hinnaga 2500 krooni ning 300 VIP pääset hinnaga 5000 krooni." See on ikka tõeline jackpot. Vaadata, kuidas Eesti koondis saab pähe 100:0 ja maksta hingehinda. Küll on hea, et ma eriline spordisõber pole. P.S. kas ma Paul McCartney tuleku kuulujuttu juba mainisin? Samuti augustis.

Madonna tuleku tähistamiseks võtsin julguse kokku ja otsisin välja tema eksmehe Guy Ritchie legendaarselt halva filmi Swept Away (2002), milles vanadaam peaosa mängib. Oleks täismäng, kui Ritchie oleks ise tema ekraanipartnerit mänginud, kuid peame leppima 1974. aasta Itaalia originaalversioonis mänginud Giancarlo Giannini pojaga - tundmatu nägu.

Mis sinuga juhtus Guy?

Lihtsalt uskumatu, et selle taga seisab Lock, Stock..., Snatch ja RocknRolla autor. Ääremärkusena, et Revolver oli talt üks õnnetu sasipundar. Mis teeb asja huvitavaks, et Madonnal ja Ritchie'l sujus üks teine koostöö palju paremini: The Hire: Star. Mäletan isegi muusikavideo "What It Feels Like for a Girl", mille Ritchie lavastas. Lühiprojektid on aga teine ooper.

Madonna näitlemine on täpselt muusikavideo tasemel. Mul on nägemata näiteks Evita, et ei tea, kui võimekas ta olla võib... Igatahes Swept Away's oli teda lihtsalt koomiline vaadata. Roll on juba kirjutatud nii rumalalt nagu ta mängiks iseennast. Kõige lollim ongi see, et ei saa hetkekski teda peast välja. Näe, Madonna püüab kala. Näe, Madonna tantsib. Näe, paljas Madonna. Väikese blondi rolli tegi tollal tundmatu Elizabeth Banks ja vaata kuhu ta tänaseks on välja jõudnud - otse pornosse.

Mitte ainuüksi Ritchie halvim film, vaid kisub vägisi sinna kõigi aegade bottomi poole. Samas on see sedasorti halb, et saab vähemalt filmi üle naerda. OMG milline lõpp. Epic!
3/10

Vihista sussi, hõbedast sinist palun

Call me Mr. Esposito. No. Call me master.
Lihtne meremees (teenija) oli üksikul saarel kuningas!

1 kommentaar:

  1. Kallis FBI ConcertClubi liige,

    Soovime siiralt vabandada, et esmaspäeva hommikul alanud Madonna Tallinna kontserdi piletite eelmüük FBI Concert Clubi liikmetele põhjustas paljudele ebamugavusi seoses müügikanali ülekoormusega. Huvi Madonna piletite vastu ületas mitmekordselt meie kõigi eelmiste suurkontsertide taseme. FBI Concert Clubi liikmetele müüki tulnud piiratud kogus Madonna Tallinna kontserdi pileteid müüdi sellele vaatamata välja vaid ühe ööpäevaga.

    Kõik ülejäänud piletid MADONNA ainsale megashowle Baltikumis tulevad vabamüüki TICKETPRO online-süstemis (www.ticketpro.ee) sel neljapäeval, 5. märtsi hommikul kell 10:00. Neljapäeval müüvad pileteid ka erikassad klubis Hollywood Tallinnas ja Cinamoni kinokeskuses Tartus. Piletid maksavad 945 krooni ning korraga saab osta kuni 6 piletit.

    Ticketpro tegevjuhi Madis Brjantsevi sõnul müüdi kogu eelmüügimaht läbi hoolimata esmaspäeval müügisüsteemi internetiühendust räsinud tõrgetest. «Nii meeletut huvi ei suutnud ainult klubi liikmetele mõeldud piiratud eelmüügi puhul keegi oodata,» selgitas Brjantsev ning vabandas kõigi FBI kontserdiklubi liikmete ees, kel esmaspäeval piletite omandamiseks mitmeid tunde kulus.

    Brjantsevi sõnul oli Ticketpro rahvusvaheline piletimüügiserver kogu esmaspäeva töökorras, kuid probleeme põhjustasid serverini viivad internetikanalid. «Osad piletiostjad ei ole veel siiani saanud ametlikku e-kinnituskirja, kuid ka need jõuavad lähema 24 tunni jooksul kindlasti kõigi meie klientideni,» selgitas Brjantsev. Ticketpro Baltikumi juhi sõnul on ettevõtte rahvusvaheline meeskond viimase ööpäeva tegelenud tehnilisele probleemile lahenduse leidmisega ning järgmiseks hommikuks oli olukord normaliseerunud. «Loodame siiralt, et neljapäevahommikune avalik müük sujub kontserdisõprade jaoks tehniliselt palju paremini, kui seda oli esmaspäev,» lisas Brjantsev.

    Kinnitame Teile, et kindlasti läheb oluline kogus pileteid avalikku müüki sel neljapäeval, 5. märtsi hommikul kell 10:00!

    Soovime veelkord vabandada kõigi FBI kontserdiklubi liikmete ees ning usume et tuleviku kontsertidel toimib Ticketpro süsteem juba palju paremini. Loodame siiralt, et osadel pileti soovijatel õnnestub siiski pilet avalikus müügis osta ning Madonna show Tallinna lauluväljakul pakub teile kustumatu elamuse.

    MADONNA Tallinna kontserdi produtsent on BDG koostöös Live Nation Global Touringuga

    Eestis töötab MADONNA Tallinna kontserdi infotelefon. Helistades numbrile 1182 saab kontserti ja piletimüüki puudutavat informatsiooni eesti, vene ja inglise keeles.

    Tervitustega,
    FBI Concert Clubi tiim

    VastaKustuta