laupäev, 28. veebruar 2009

Natalie Portman's Shaved Head


Sellise toreda nimega indie/elektroonika bänd tuleb Seattle'st. Debüütalbum "Glistening Pleasure" ilmus 2008. aastal. Bändi nimi on tegelikult intrigeerivam kui kauamängiv ise, et seda ei saa võtta päris soovitusena. Igaks petteks jagan siiski MySpace linki ja näitan 1:32 pikkust muusikavideo, millel on kerge MGMT vibe...




Natalie on muusikute seas populaarne. Näitlejanna osales Devendra Banhart - Carmensita videos, kellega ta mõnda aega ka käis ja sama kiirelt lahku läks.
Bändil Team Sleep on lausa Natalie Portman nimeline lugu, mis on hästi kummitava ja unistava kitarrikäiguga. Lisaks sattusin vaatama Paul McCartney - Dance Tonight muusikavideo, milles näeb sõna otseses mõttes kummitavat Natalie'd. Suurepärane mandoliiniga lugu. Video režissöör on muide Michel Gondry.


Paul McCartney - Dance Tonight (feat Natalie Portman)

Kuna olen teemast ammu kõrvale kaldunud, siis ei tee enam liiga üks klipp tänavuselt Oscar-gaalalt, milles Ben Stiller mängis habetunud Joaquin Phoenix't. Tema kõrval seisab... ära arvasite. Muud seost sel antud teemaga polegi. Lihtsalt hea pilge Phoenix'i pihta. Soovitav on enne originaali näha.

2 kommentaari:

  1. NPSH lemmik lugu jäi ütlemata: Confections.

    VastaKustuta
  2. Yes, I love that song on the Glistening Pleasure album.

    VastaKustuta