teisipäev, 19. mai 2009

Sherlock Holmes


1. mail ilmus Iron Man 2 esimene pilt ning nüüd on järg Guy Ritchie Sherlock Holmes (2009) treileri käes. Kahe projekti ühendajaks on muidugi Robert Downey Jr.

Film on mul 2009 oodatuimate nimekirjas #6, aga treileris on mõned kahtlased momendid, mida poleks oodanud. Näiteks lõpus, kui toateenindaja satub peale voodi külge naelutatud Sherlock'le, mis lõi otsekohe silme ette sarnase situatsiooni Iron Man'st, kui assistant nägi Stark'i rüüd seljast võtmast... Raudmehes töötas see nali suurepäraselt, aga siin teeb pigem ettevaatlikuks. Arthur Conan Doyle raamatutest ei meenu mingeid viiteid Sherlocki kui naljamehe kohta, kuid loomulikult pole ma selle vastu kui huumor filmi sobib. Action ja kaameratöö on otse Guy Ritchie õpikust. Aegluubis poksimatš meenutas kohe Snatch'i.

Esilinastus on lükatud 25. detsembri peale ja meil alates 8. jaanuarist 2010.

2 kommentaari:

  1. Mõned kohad traileris tunduvad kahtlased küll. Et nagu eriti ei sobiks, aga Ritchie kastmega võib oodata ainult head. Loodan ainult, et Holmesist ei tehta mingisugust machot.

    VastaKustuta
  2. See nägi päris cool välja, mis oli minu jaoks vaat et täiesti ootamatu, Ritchie pole just kõige tasasemal teepinnal kõndija.

    VastaKustuta