neljapäev, 9. juuni 2011

Muusikaküsitlus: Gang-pae

Gang-pae on nüüd trump tagataskust, sest kas üldse mäletate veel seda filmiblogijat? Ma tundsin teda juba aastaid tagasi SubClub'st, hiljem Filmiveeb'st ja siis põhiliselt aasia filmidest pajatavas blogis KazumiHarakiri, mis läks kahjuks manalateele. coolbeans blogi on tal veel üleval, kuid on seisnud varsti aasta aega. Kui aga tsiteerida Onu Kalverit: "Üks kord filmiblogija, alatiseks filmiblogija." ehk et ei pääsenud ka tema minu küsimuste eest.




01. Mida hetkel kuulad või äsja kuulasid?

Sai Saul Williamsi uuele albumile kõrvad külge löödud. Jääb küll eelmisele alla, aga see eest värskusest puudust pole. Incubusi uut albumit sai ka natuke maitstud. Peaks mainima, et mõlemast albumist sain teada sinult.


02. Sinu esimene ja praegune lemmikänd/artist

Esimene... kaks lugu on küll meeles, mida väiksena sai love'itud - Ini Kamoze - Here Comes The Hotstepper ja Soundgarden - Black Hole Sun. Oli kunagi ühel Eesti telekanalil üks edetabelisaade, sealt see Black Hole Sun meelde jäigi.
Praegused lemmikud on ilmselt Cut Copy, The xx, Kaiser Chiefs ja Crystal Castles (seda tutvustasid sa mulle ircis).




03. Lemmikbänd/artist(id) Eestist

Ewert and The Two Dragons jäi üks hommik Terevisoonis silma/kõrvu ja hakkas meeldima. Laika Virginil ja Mimicry'l pole ka viga. Aegajalt satuvad playlisti. Eesti muusika on kahjuks kaugeks jäänud.




04. Hiljutine avastus (album või lugu)

Mitte küll hiljutine, aga mainiks Jogger - This Great Pressure'it
Üks lugu ka neilt: http://www.youtube.com/watch?v=l24MRTxgvRE


05. Kui palju kuulad keskmiselt muusikat päevas/nädalas? (nt. Last.fm konto põhjal)

Viimase aasta jooksul vähe. Õppimise kõrvale vahel ikka, aga muidu kahetsusväärselt vähe. Paar albumit nädalas võib-olla. Suvel natuke tihedamalt.


06. Mis albumi viimati ostsid? Kui suur on su plaadiriiul?

Pole ammu midagi ostnud. Tasuta sain Broken Time Orchestra promo albumi Surmal on Meie Jaoks Tähendus. Vist oma paarkümmend plaati tuleb ära, aga pooled neist sobivad savituvideks.




07. Oodatuim album sellest aastast või üleüldse

Oi oi, see raske küsimus. Pole üldse jälginud, et kes mida praegu teeb. Austraalia elektromeestelt The Presets'ilt tahaks juba midagi uut kuulda.


08. Bänd või lugu, mis kellelegi teisele ei meeldi

Ma arvan, et selleks on ilmselt Justin Timberlake. Jah, Justin, aga seekord siis Timberlake.




09. Mis on su lemmikinstrument ning kas mängid ise mingit pilli või tahaksid õppida?

Süntekas mõnes synthpop pundis oleks täitsa viis, aga kuna muusikast halli ei jaga, siis unistuseks see jääbki.


10. Kelle kontserdile tahaksid tingimata minna?

The Killersi kontserdit tahaks elus jooksul küll vähemalt korra külastada. Trent Reznorist ka lahti ei ütleks.

2 kommentaari:

  1. Tore näha, et oled mult soovitusi saanud. Saul Williams'i uuelt albumilt meeldis mulle enim New Day (akustiline versioon ja koos intervjuuga, aga ikka hea).
    Ise panin Jogger'i kõrva taha.

    Justin Timberlake'i puhul meeldib mulle väga see What Goes Around... Comes Around, mille videos teeb kaasa Scarlett Johansson. Pean Timberlake'i viimasel ajal üldse pigem näitlejaks nt. tegi ta Social Network's väga hea rolli.

    VastaKustuta
  2. Senistest küsitletustest vist kõige südamelähedasem-maitselähedasem. Presets võiks tõesti midagi uut lekitada ja Jogger on väga hea - Nephicide jõudis just selle videoga lõplikult kohale, tollel Daedalusega kahepeale tehtud kuue looga plaadil jäi see muidu natuke kaugeks, aga nüüd rokib rohkemgi.

    VastaKustuta