kolmapäev, 4. veebruar 2009

The Flight of the Conchords

Kui suudan järgnevaga kasvõi ühe inimese The Flight of the Conchords (2007) seriaali vaatama panna, siis on minu missioon täidetud. Võib-olla olete näinud selle "Formerly New Zealand's fourth most popular guitar-based digi-bongo acapella-rap-funk-comedy folk duo" bändi videosid Business Time, Robots või If You're Into It.

Flight of the Conchords on nende omanimeline komöödia sari, mille igas osas on keskmiselt 3 laulu ja need seotakse tegevustikuga. Iga osa on ligi 30 minutit. Bret ja Jemaine (pärisnimed) mängivad sarjas muusikuid, kes püüavad läbi lüüa. Nende ainus fänn on Mel, kes on neist täiesti obsessed. Väga oluline lisa sarjale on meeste "mänedžer" Murray, kes on võib-olla minu lemmik tegelane. Tema korraldatud koosolekud on lihtsalt kuldaväärt.

Vaatasin esimest hooaega eelmisel aastal korduvalt. Kauaoodatud teine hooaeg startis 2009 jaanuaris ja selle kolmandas osas on neilt üks parim lugu siiani! "Hurt Feelings" sundiski mind praegu kirjutama. Muidu oleks oodanud hooaja lõpuni, kuid mida varem sellega tutvust teete, seda parem. Olen seniks vakka, kui videod on vaadatud ;) Enne kindlasti esimene, siis teine (Reprise).




Vaadatud?
Ei tea, kuidas teil, aga ma laulsin juba esimesel korral seda refrääni kaasa (00:32). Geniaalne viis! Reprise viis selle täiesti uuele tasemele. Ei taha mõeldagi, kui kauaks see lugu nüüd kummitama jääb... Loomulikult peaks seda osa tervenisti nägema, et laule täies mahus hinnata.

Esimese hooaja lugusid olin suures osas juba varem YouTube's kuulnud ja sellepärast oli elamus mingil määral rikutud. Näiteks olin kohutavalt pettunud Robots versioonist, mis kõlas lives palju paremini. Teise hooaja puhul meeldibki hetkel, et nad tutvustavad ainult uusi lugusid, kui mõned üksikud erandid välja arvata nagu hea maitse piiril olev Angels.


There are angels in the clouds, doing it.

Olen kuulanud ka täispikka debüütalbumit Flight of the Conchords (2008), mille highlight'ks oli lugu Leggie Blonde, kus mänedžer Murray laulis esimest korda. Ma tahaks näitlejat Rhys Darby't igas filmis näha! Tema esimene filmiroll oli "Yes Man", mis tuleb ikkagi ära vaadata...

Tuult tiibadesse Flight of the Conchords! Nii muusikaliselt kui ka telemaastikul. #1 fänn Eestist :)
10/10

6 kommentaari:

  1. 2. hooaja avaosa mulle nii väga ei meeldinud, aga teine osa juba rokkis:) ja kolmas oli juba päris tipp.
    Ei leiagi sõnu selle kirjeldamiseks - need koosolekud, nais-fänn :P
    Sa peaksid edaspidi iga osa kohta blogima:)
    your gang member :P

    VastaKustuta
  2. Iga osa vääriks loomulikult eraldi analüüsi, aga ei tea, kuidas ajaliselt toime tulen. Teise hooaja lõpuks võin midagi nuputada.
    2 man gang :P

    VastaKustuta
  3. Tere.
    Loen sinu blogi esimest korda aga teen seda juba suure rõõmuga, sest igaüks kes on FOC sõber on ka minu sõber :D
    Olen juba mõni aeg mõelnud et huvitav kuidas saaks teha nii et näiteks ETV seda ka näitama hakkaks vms.
    Anywho - New Zealand likes to rock the party! :)

    VastaKustuta
  4. Hei.
    Tegelikult ongi parem, kui FotC jääks ainult valitud seltskonna rõõmuks :)

    Friends sing together
    La La La La

    VastaKustuta
  5. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta