neljapäev, 11. detsember 2008

Viimati lisandunud CD'd


Vanadel headel blogi aegadel andsin otsemaid teada, kui õnnestus miskit uut poest krabada. Teen siis praegu lihtsalt ühe kokkuvõtva postituse. Ainult 5 tk. ongi neid vahepeal kogunenud. Rahakott streigib mis teha.
  • Franz Ferdinand - You Could Have It So Much Better (2005)
Olin tavalist CD versiooni tükk aega jahtinud, kui juhtumisi pakkus Lasering DVD'ga versiooni vist 149.- See on esimene album mu kogus, mis on kujult nagu raamat, kõvade kaantega. Väga kena. DVD lisad on kahjuks napid. Mõned lühikesed making of klipid, intervjuu ja "Do You Want To" video.
Kusjuures mul puudub siiamaani FF debüütalbum. Kolmandat ootan kangesti.



  • Queen + Paul Rodgers - The Cosmos Rocks (2008)
Esialgne arvamus on paranenud eriti pärast Riia kontserti, kuid siiski tulihingeliselt ei kuula (fänna). Samas sooviksin CD+DVD versiooni, mis on raamatu kujuline täpselt selline nagu ülalmainitud Franz Ferdinand'i CD+DVD.



  • Roger Taylor - Happiness? (1994)
Omamoodi haruldus kui nii võtta. Queen'i trummari järjekorras kolmas soolokas, millel ta mängis põhimõtteliselt kõik pillid ise + laulab muidugi. Fännidele kohustuslik materjal. Nagu ikka on Roger'i lood ühiskonnakriitilised. Singliks oli nt. lugu "Nazis 1994".



  • The Killers - Sawdust (2007)
Ainult Killers saab oma B-lugudest teha nii kõva albumi. Lugematuid kordi läbi kuulatud. Joy Division kaverit "Shadowplay" kasutati eluloofilmis Control, mida vist arvustuses ei maininud. Novembri lõpus ilmunud The Killers - Day & Age on samuti ribadeks kuulatud, kuid CD'd veel ei oma.



  • Snow Patrol - A Hundred Million Suns (2008)
Snow Patrol'i kuulasin praktiliselt terve eelmine aasta, kui kätte sattus nende 2003. a. läbilöögialbum Final Straw. Ei heidutanud isegi see, et plaadi teine pool täiesti ära vajus, sest esimesed seitse lugu olid kullakarva! Eyes Open (2006) albumit kuulasin ka omajagu. Sellepärast oli oktoobris ilmunud A Hundred Million Suns kohustuslik kuulamine, kuid osutus kahjuks pettumuseks. Peale singli "Take Back the City" pole sellel eriti midagi meeldejäävat. Final Straw albumit on minu silmis ka võimatu ületada.

Huvitav kokkusattumus, et minu CD nimekirjas on "A Hundred Million Suns" hetkel järjekorras 100. kohal:
http://filmsmusic.blogspot.com/2007/07/minu-muusikaplaadid_23.html

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar