teisipäev, 30. detsember 2008

Detsembrikuumus


Nagu Raulile sai lubatud käisin Kosmoses Detsembrikuumust (2008) vaatamas, mis jääb ühtlasi viimaseks kinofilmiks sel aastal. Sellise pealkirjaga filmi tuleb just detsembris vaadata. Nägite, mis ma tegin jah - detsember detsembrikuumus... I'm a loser baby :(

Tuleb tunnistada, et nii väga ei köitnud. Eelistan "Nimed marmortahvlil" igatpidi. Paljukiidetud operaatoritööd mina ei märganud. Lühiduse üle ma ei kurdaks nagu teised blogijad. Samas nõustun, et Liisi Koikson oli halb. Teiselt poolt kiidan värvikamat näitlejat Tõnu Kark! General Põdder on minu uus kangelane! Üks paljudest koomilistest stseenidest, kui ta tormas sisse sinna lõbunaise urkasse. Kõik teised meie näitlejad olid samuti kiiduväärt alustades Sergo Vares'est ja lõpetades Ain Lutsepp'aga.

Kokkuvõttes täiesti keskmine film, mis ei üllatanud millegagi. Mina olin siin saab minu hääle tänavuste Eesti filmide seas. "Soovide puu" ootab oma korda.
5/10

http://mitte-erilist.blogspot.com/2008/10/detsembrikuumus.html 3/4
http://citizenforza.blogspot.com/2008/10/detsembrikuumus-2008.html 7/10
http://eerik.twstr.ee/2008/10/24/detsembrikuumus-jatab-kulmaks/ 6/10

3 kommentaari:

  1. Õudne käkk oli ikka, häbi hakkas lausa. Eriti sellised punnitatud kohad nagu see pagari surm lapse silme ees, eesti pool võitlevad venelased jne. Vähemalt toetasin Eesti filmi, raha paneb ju rattad käima.

    VastaKustuta